Πολιτική

Παράταση lockdown: Επικρίσεις ΜέΡΑ25 κατά κυβέρνησης για τα μέτρα

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «με μία ακόμα αναδίπλωση, αλλά όπως περιμέναμε πλέον από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, ανακοινώθηκε παράταση του “σκληρού lockdown” για μία ακόμα εβδομάδα και με άγνωστη διάρκεια, σε αντίθεση με τις αρχικές εξαγγελίες ότι θα ίσχυε για μία εβδομάδα μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία».

Η κυβέρνηση που δηλώνει ικανοποιημένη με τον ρυθμό του εμβολιασμού και η οποία έκλεισε τα μάτια στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τα Φώτα, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, «έρχεται τώρα να παρατείνει το καθεστώς του καθολικού, αυστηρού lockdown, χωρίς μάλιστα να είναι σαφές αν στον ορίζοντα πραγματικά υπάρχει το άνοιγμα του λιανεμπορίου κ.ο.κ».

Επίσης, ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 αναφέρεται και στην αντιπολίτευση τονίζοντας ότι «την ίδια στιγμή, η μνημονιακή αντιπολίτευση ζητάει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για τον εμβολιασμό, προσπερνώντας τη σιωπή του μνημονιακού τόξου για τα όσα εγκληματικά διαπράττουν και οι Βρυξέλλες πέραν της κυβέρνησης, με την διαπλοκή και την σύγκρουση των γαλλογερμανικών και όχι μόνο, ολιγαρχικών συμφερόντων».

Source link

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close