ΑθλητικάΕνημέρωση

Επιβλητική νίκη και ξανά στο +3 στην κορυφή της Premier League οι «κανονιέρηδες» – Galaksias Portal News

Η Άρσεναλ ήταν “καταιγιστική” στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Τσέλσι και έφθασε σε μία επιβλητική νίκη με 5-0, που τη φέρνει ξανά στο +3 στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, έστω και με περισσότερα παιχνίδια.

Στο -θεωρητικά- ντέρμπι με την Τσέλσι, η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ από το 4′ με τον Τροσάρ, αλλά το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλους του πρώτου μέρους, για να ακολουθήσει ένα απίθανο 20λεπτο με τέσσερα γκολ από Γουάιτ και Χάβερτς (από δύο έκαστος) μετά την ανάπαυλα.

Οι “κανονιέρηδες” πήραν έτσι με “πεντάρα” το ντέρμπι του Λονδίνου και έφθασαν τους 77 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη Λίβερπουλ, που έχει ένα ματς λιγότερο και τέσσερις παραπάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι, που όμως μπορεί να βρεθεί μόνη στην κορυφή, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα.

Οι “μπλε” από την άλλη πλευρά, έχασαν ξανά έδαφος στη “μάχη” για την πρώτη 6άδα της βαθμολογίας και ενώ αποκλείστηκαν πρόσφατα και από το Κύπελλο Αγγλίας.

To άρθρο Άρσεναλ – Τσέλσι 5-0: Επιβλητική νίκη και ξανά στο +3 στην κορυφή της Premier League οι «κανονιέρηδες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button