Επικαιρότητα

Παρέμβαση του ΜέΡΑ25 έξω από το Υπουργείο Εργασίας

Παρέμβαση με συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου του υπουργείου Εργασίας πραγματοποίησαν μέλη του ΜέΡΑ25 και της νεολαίας του κόμματος με την παρουσία του γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, των βουλευτών Κρίτωνα Αρσένη, Φωτεινής Μπακαδήμα και του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Μιχάλη Κριθαρίδη.

Τα μέλη του ΜέΡΑ25 διαμαρτύρονταν ενάντια στην διαχρονική και διαμνημονιακή υποβάθμιση της εργασίας με σύνθημα «Κατάργηση του Νόμου Χατζηδάκη – Όχι στις απολύσεις, Ναι στις συλλογικές συμβάσεις – Αυτόματη αύξηση μισθών και επιδομάτων – Φθηνότερο ρεύμα».

«Το ζητούμενο σήμερα είναι ένα: Να σταματήσει ο πόλεμος και να αποσυρθούν τα Ρωσικά στρατεύματα από την Ουκρανία. Κι ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι Ουάσινγκτον-Μόσχα να συμφωνήσουν στην επιστροφή των ρωσικών στρατευμάτων στη βάση τους με αντάλλαγμα την ουδετερότητα της Ουκρανίας», δήλωσε ο Γ. Βαρουφάκης, τονίζοντας ότι «ο πόλεμος αυτός έχει θύματα, πέραν των Ουκρανών, όλους τους λαούς μιας ΕΕ που αποδεικνύει, άλλη μία φορά, την ανυπαρξία της και την αδυναμία της να εγγυηθεί τον Μη Πόλεμο στην Ήπειρό μας».

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger