Τρόπος Ζωής

Η 15χρονη κόρη του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ αυτοπροσδιορίζεται ως αγόρι – Galaksias Portal News

Η 15χρονη κόρη του Μπεν Άφλεκ και της πρώην συζύγου του Τζένιφερ Γκάρνερ, Σεραφίνα, αποφάσισε πλέον να αυτοπροσδιορίζεται ως αγόρι και έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση με το νέο όνομα, Φιν, στην κηδεία του πατέρα της ηθοποιού το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η οικογένεια της Τζένιφερ Γκάρνερ και του Μπεν Άφλεκ έδωσε το «παρών» σε εκκλησία για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της Τζένιφερ Γκάρνερ, Γουίλιαμ Γκάρνερ, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 85 ετών.

Η τελετή, μάλιστα, μεταδόθηκε live μέσω Facebook.

Ο Φιν, χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το νέο του όνομα, την ώρα που έβγαζε έναν συγκινητικό λόγο στο μνημόσυνο του παππού του. Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και γραβάτα, ο Φιν είχε κουρέψει κοντά τα μαλλιά του και είπε:

«Γεια σας, το όνομά μου είναι Φιν Άφλεκ» πριν διαβάσει ένα στίχο της Βίβλου.

Ο Φιν είναι το μεσαίο παιδί του ζευγαριού, που έχει ακόμα ένα κορίτσι την Βάιολετ και ένα αγόρι, τον Σαμ.

Ο Φιν είχε φωτογραφηθεί με κοντά κομμένα μαλλιά από τον Φεβρουάριο, αλλά στην κηδεία ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε δημόσια με το νέο του όνομα.

Οι δύο ηθοποιοί, που είναι χωρισμένοι, είναι απόλυτα υποστηρικτικοί απέναντι στο παιδί τους.

To άρθρο «Γεια σας, το όνομά μου είναι Φιν Άφλεκ»: Η 15χρονη κόρη του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ αυτοπροσδιορίζεται ως αγόρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button