ΑθλητικάΕνημέρωση

Στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης – Galaksias Portal News

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα διεξαχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο Πανθεσσαλικό.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΕΠΟ, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (13/3) στα γραφεία της ομοσπονδίας σύσκεψη για την έδρα της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο, πράγμα που σημαίνει ότι ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα γίνει στο Πανθεσσαλικό και όχι στο ΟΑΚΑ.

Μετά τους κρίσιμους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για πρόκριση στο Euro 2024, θα συζητηθεί εκτενέστερα το θέμα και θα ληφθούν σχετικές αποφάσεις. Στόχος της ΕΠΟ είναι ο τελικός να γίνει παρουσία κόσμου και των δύο ομάδων στις κερκίδες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο.

Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά.

To άρθρο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button