Τρόπος Ζωής

Ο Τσάκι Τσαν ανησύχησε τους θαυμαστές του με την εμφάνισή του – Galaksias Portal News

Ο Τσάκι Τσαν με την πρόσφατη εμφάνισή του προκάλεσε ανησυχίες στους θαυμαστές για την υγεία του.

Ωστόσο, ο Τσάκι Τσαν αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του όλα τα νέα για την υγεία του μετά τις ανησυχίες που δημιουργήθηκαν για την εμφάνισή του.

Γνωστός για ταινίες όπως το «Police Story», «Rush Hour» και «Who Am I?», φωτογραφήθηκε με γκρίζα μαλλιά, κάνοντας τους θαυμαστές να κάνουν εικασίες για την υγεία του καθώς φαινόταν πιο γερασμένος και αδυνατισμένος. 

Ο ηθοποιός και κασκαντέρ μοιράστηκε εικόνες από την καριέρα του για να τιμήσει τα 70α γενέθλιά του και εξήγησε ότι η ηλικιωμένη εμφάνισή του ήταν στην πραγματικότητα μέρος της εμφάνισής του για έναν κινηματογραφικό ρόλο.

«Όχι πριν πολύ καιρό, πολλοί φίλοι είδαν μερικές πρόσφατες φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο και όλοι ανησυχούσαν για την υγεία μου», είπε ο σταρ στους 6,2 εκατομμύρια followers του στο Instagram.

«Θέλω να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ενημερώσω όλους, μην ανησυχείτε! Είναι απλώς μια εμφάνιση για την τελευταία μου ταινία. Ο χαρακτήρας απαιτεί να έχω λευκά μαλλιά, άσπρα γένια και να φαίνομαι ηλικιωμένος», ανέφερε χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερο για τον ρόλο. 

«Με τα χρόνια, ήμουν πάντα πρόθυμος να δοκιμάσω νέα πράγματα για μια ταινία, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα δύσκολο κόλπο ή μια πρωτοποριακή εμφάνιση για έναν χαρακτήρα» είπε ακόμα. 

 

Ο Τσαν πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 30 ταινίες πολεμικών τεχνών στη γενέτειρά του Χονγκ Κονγκ προτού αποκτήσει παγκόσμια φήμη στο Rumble In The Bronx το 1995.

Πληροφορίες: Skynews

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button