Κόσμος

Παραλλαγή Όμικρον – ΗΠΑ: Ταξιδιωτικά μέτρα και δωρεάν τεστ κατ’ οίκον η στρατηγική Μπάιντεν

Τη στρατηγική των Ηνωμένων Πολιτειών έναντι των παραλλαγών Όμικρον και Δέλτα κατά τη διάρκεια του χειμώνα παρουσίασε ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων δωρεάν και με ασφαλιστική κάλυψη τεστ Covid-19 που θα διενεργούνται στο σπίτι και νέες προϋποθέσεις για τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό.

Η αμερικανική κυβέρνηση θα ζητήσει από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες υγείας να αποζημιώσουν τους 150 εκατομμύρια πελάτες τους για το 100% του κόστους των μη συνταγογραφούμενων τεστ Covid-19 που θα κάνουν στο σπίτι, ανέφεραν αξιωματούχοι της αμερικανικής διοίκησης και να διαθέσουν δωρεάν επιπλέον 50 εκατομμύρια τεστ μέσω των κλινικών και των κέντρων υγείας για τους ανασφάλιστους.

«Θα πολεμήσουμε αυτή την παραλλαγή με τη βοήθεια της επιστήμης και με ταχύτητα, όχι με χάος και σύγχυση» δήλωσε ο Μπάιντεν από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας στο Μέριλαντ, προειδοποιώντας πως οι μολύνσεις θα αυξηθούν τον χειμώνα.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger