ΑθλητικάΕνημέρωση

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν για την 22η αγωνιστική της Euroleague με στόχο τη συνέχιση του νικηφόρου σερί για τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Παρτιζάν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (19/1, 21:15, LIVE από το Newsit.gr) για την 22η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στη διοργάνωση.

Με τρεις σερί νίκες στη Euroleague, ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει στο 13-8 στην κατάταξη και έχει εδραιωθεί στην πρώτη 4άδα της διοργάνωσης, αλλά μπροστά του βρίσκεται ένας ακόμη δυνατός αντίπαλος, η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι Σέρβοι είχαν “λυγίσει” τους “πράσινους” στην παράταση, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Βελιγράδι και δίνουν τη δική τους “μάχη” για την πρώτη 8άδα της κατάταξης, με ρεκόρ 11-10.

Παναθηναϊκός και Παρτιζάν αναμένεται να δώσουν έτσι μία αμφίρροπη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να αντιμετωπίζουν και προβλήματα τραυματισμών. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αβράμοβιτς και Πάντερ, ενώ ο Εργκίν Αταμάν θα πρέπει να διαχειριστεί την ίωση του Κώστα Αντετοκούνμπο και τις ενοχλήσεις στη μέση του Ματίας Λεσόρ, ο οποίος εκτιμάται πάντως ότι θα “σφίξει τα δόντια” για να αγωνιστεί στο ματς.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου του Παναθηναϊκού και Ο Ματέους Πονίτκα της Παρτιζάν θα αγωνιστούν κόντρα στις προηγούμενες ομάδες τους, ενώ ο Κώστας Σλούκας θα βρεθεί αντίπαλος με τον προπονητή που τον οδήγησε στην κατάκτηση της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε. Ο θρυλικός Ζέλικο Ομπράντοβιτς βέβαια θα επιστρέψει με τη σειρά του στο γήπεδο όπου δημιούργησε μία από τις μεγαλύτερες δυναστείες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Εμίν Μογκούλκοτς (Τουρκία) και Μαξίμ Μπουμπέρ (Γαλλία).

 

To άρθρο Παναθηναϊκός – Παρτιζάν για την 22η αγωνιστική της Euroleague με στόχο τη συνέχιση του νικηφόρου σερί για τους «πράσινους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button