Τρόπος Ζωής

«Τον χωρισμό μου τον πέρασα πολύ δύσκολα, ήταν φρίκη» – Galaksias Portal News

Στην εντυπωσιακή πολυθρόνα της Zoe Pre κάθισε η Εβελίνα Νικόλιζα και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην γνωστή Youtuber.

Η Εβελίνα Νικόλιζα, μίλησε στη νεαρή Youtber για τη συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», την προσωπική της ζωή αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

«Νομίζω ότι η επιτυχία του “Καλύτερα δε γίνεται” αρχικά οφείλεται στη Ναταλία Γερμανού που κάνει χρόνια τηλεόραση και για εμένα είναι από τις καλύτερες Ελληνίδες παρουσιάστριες. Ξέρει πώς να διαχειριστεί δύσκολα θέματα, έχει μόρφωση και κοινωνική μόρφωση», είπε αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα. 

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πει ξεκάθαρα ότι δουλεύω λόγω του ότι η μητέρα μου είναι η Μπέσσυ Αρυγράκη. Πέρασα πολύ καιρό να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και ότι έχω δουλέψει πάρα πολύ για να καταφέρω ότι έχω καταφέρει». 

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Εβελίνα Νικόλιζα εξομολογήθηκε: «Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα ξαναμοιραζόμουν κάτι για την προσωπική μου ζωή δημόσια. Τον χωρισμό μου από τον Κλεάνθη τον πέρασα πολύ δύσκολα με τα social media, ήταν φρίκη. Σκεφτόμουν πώς θα το πω στους γονείς μου και όλα αυτά και τέλος λέω “πώς θα το πω στα social media ότι τελείωσε;”. Δεν έχω μετανιώσει που μοιράστηκα τη σχέση μου και δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς».

Και συνέχισε: «Το μεγαλύτερο ρίσκο που έχω πάρει ήταν το να χωρίσω. Παίζει πολύ στο μυαλό των ανθρώπων το να συμβιβαζόμαστε ακόμα και όταν υπάρχει αγάπη. Εγώ περνούσα πολύ ωραία στη σχέση μου, αλλά είχε τελειώσει. Υπήρχε ο δρόμος του να μείνω σε μια σχέση για πάντα και να ξέρω ότι σύμφωνα με τα πρότυπα της κοινωνίας είμαι σωστή. Έξω είναι ζούγκλα, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Είναι μεγάλο ρίσκο το να λες δεν θα συμβιβαστώ σε κάτι που δεν είναι 100% αυτό που θέλω. Με έπιασε ένα άγχος ότι δεν ζω, ότι δεν έχω ταξιδέψει, ότι δεν είχα εμπειρίες». 

Για τα σχόλια που δέχεται στα social media, η Εβελίνα Νικόλιζα εξήγησε: «Παίρνω συνεχώς σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση και με επηρεάζουν ψυχολογικά.  Παρόλο που είμαι άνθρωπος των social media και ξέρω ότι πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, παρόλα αυτά επηρεάζομαι και συγκρίνω. Έρχεται το σχόλιο το αρνητικό και σου ρίχνει κι’ άλλο την αυτοπεποίθηση που ήταν ήδη πεσμένη και έτσι είμαστε όλοι δυστυχισμένοι. Ειδικά με το θέμα των κιλών τον ιντερνέτ δεν συγχωρεί τίποτα».  

«Είμαι στη φάση τώρα που κάνω μια προσπάθεια με τα κιλά και για την υγεία μου αλλά και για το πώς έχω φανταστεί εγώ τον εαυτό μου. Το πρώτο μου βίντεο που πήγε καλά στο Youtube είχε τίτλο “Πώς έχασα 35 κιλά”, βέβαια στην πορεία τα ξαναπήρα αυτά τα κιλά. Μου λένε “τι μας πουλάς body positivity αφού αν είχε body positivity δεν θα έχανες τα κιλά. Το body positivity είναι να αποδέχεσαι τον εαυτό σου σε όλες του τις φάσεις και να προσπαθείς για το καλύτερο. Δεν χρειάζεται να πετάς τον εαυτό σου στα σκουπίδια», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η ίδια. 

Κλείνοντας η Εβελίνα Νικόλιζα συμπλήρωσε: «Έχει συμβεί αρκετές φορές να με απορρίψουν σε δουλειά. Με την ψυχοθεραπεία έχω δει σοβαρή αλλαγή, πλέον πηγαίνω με φόρα στην απόρριψη και μπορώ να την αντιμετωπίσω. Έχει συμβεί να με απορρίψουν και λόγω κιλών και δεν τους κατηγορώ γιατί είχαν σκεφτεί τον ρόλο κάπως συγκεκριμένα. Από την άλλη θα σου πω ότι το γεγονός ότι είμαι plus size με βοήθησε να μπω στον χώρο. Βρέθηκε σε μια εποχή που ο κόσμος ήταν εμμονικός με το divercity, εγώ ήμουν και είμαι σε αυτή την κατηγορία οπότε σε εκείνη την φάση ένιωσα ότι ήταν cool και για τις διαφημιστικές αλλά και για την τηλεόραση».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button