Τρόπος Ζωής

Ο Μαρκ Ράφαλο απέκτησε δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας – Galaksias Portal News

Ο αγαπημένος και γοητευτικός ηθοποιός Μαρκ Ράφαλο απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Λος Άντζελες και το γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του – και αγαπημένους φίλους.

Ο τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, Μαρκ Ράφαλο, αποκάλυψε το δικό του αστέρι με το αριθμό 2.772 στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας παρουσία πολλών φίλων, συναδέλφων και της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με το People, στο πλευρό του βρέθηκε ο πρόεδρος των Marvel Studios, Κέβιν Φέιγκ (Kevin Feige) και οι Μπάρι Κίογκαν (Barry Keoghan), Λίλι Ράινχαρτ (Lili Reinhart), Τζος Γουίντον (Joss Whedon), Ντέιβιντ Φίντσερ (David Fincher) και Τίμοθι Μακνίλ (Timothy McNeil).

«Η δουλειά σου στο “Poor Things” αξίζει όλα τα βραβεία. Αλλά η πραγματική επιτυχία είναι στο πόσο ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι είναι οι συνάδελφοί σου που έχουν την ευκαιρία να σε αποθεώσουν και να σε τιμήσουν» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία της η συμπρωταγωνίστρια του στις ταινίες «13 Going on 30» του 2004 και «The Adam Project» του 2022, Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner).

«Κάθε φορά που ακούγεται το όνομά σου, το Χόλιγουντ παίρνει μια βαθιά συλλογική ανάσα και λέει: “Εντάξει, έγινε το σωστό”».

Στις 10 Μαρτίου, ο διάσημος ηθοποιός διεκδικεί το Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, απέναντι στους Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling), Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr), Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro) και Στέρλινγκ Κ. Μπράουν (Sterling K. Brown).

 

To άρθρο Ο Μαρκ Ράφαλο απέκτησε δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button