ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Καμία σχέση η αποστολή email σε απόδημους με την επιστολική ψήφο» – Galaksias Portal News

Το ζήτημα με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων δεν έχει καμία σχέση με την επιστολική ψήφο, ξεκαθάρισε η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι θέλει να υπονομεύσει τη νέα αυτή εκλογική πρακτική.

Η υπουργός ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι οι καταγγέλλοντες που έλαβαν το email από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου λένε ότι είχαν εγγραφεί για να ψηφίσουν στις εκλογές του 2023. Ο κατάλογος της επιστολικής είναι διαφορετικός και πρέπει να ξαναγραφτεί και τώρα είναι σε εξέλιξη οι εγγραφές για την επιστολική ψήφο, πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείσα για τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης περί δικής της ευθύνης, η κα Κεραμέως απάντησε ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό αυτό και ανέφερε ότι ο έλεγχος του Υπουργείου Εσωτερικών συνεχίζεται και αφορά ευρύτερα την επάρκεια της ασφάλειας των διαδικασιών.

Απαντώντας για το αν το ζήτημα της επιστολικής ψήφου σχετίζεται με την υπόθεση της κας Ασημακοπούλου, η υπουργός τόνισε ότι «η αντιπολίτευση θέλει να υπονομεύσει την επιστολική ψήφο, η οποία δεν έχει καμία σχέση. Οι καταγγέλλοντες λένε ότι είχαν εγγραφεί για να ψηφίσουν στις εκλογές του 2023 και λάβαμε ένα email από την κα Ασημακοπούλου. Σε κάθε περίπτωση είναι σε εξέλιξη η έρευνα, όπως και η έρευνα της εισαγγελίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button