ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Παραχωρήθηκε το Παλαιό Λατομείο στον Δήμο Καρπενησίου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της παραχώρησης και εγκατάστασης του Δήμου στο εγκαταλελειμμένο λατομείο στην περιοχή «Μπαγασάκι».

Συγκεκριμένα θα γίνει φύτευση σε έκταση 3 στρεμμάτων και χώρος αθλητικής εγκατάστασης μηχανοκίνητου αθλητισμού κατηγορίας Ζ1 εκτάσεως 13,5 στρεμμάτων.

‘Ευχαριστούμε τις Δασικές Υπηρεσίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Μπαίνουμε στην επόμενη φάση της ολοκλήρωσης της μελέτης του έργου, της ανεύρεσης χρηματοδότησης (ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη) και της δημοπράτησης για την κατασκευή του έργου.

Το συγκεκριμένο έργο δίνει τη δυνατότητα προετοιμασίας των αθλητών της ΑΛΑΚ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αλλά και τη δυνατότητα διεξαγωγής αθλητικών διοργανώσεων μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή μας που θα αναπτύξουν το Καρπενήσι ακόμα περισσότερο ως αθλητικό προορισμό.’, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καρπενησίου.

Πηγή

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger