Επικαιρότητα

«Θα δώσουμε ενωμένοι τη μάχη» – Galaksias.com

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ περιμένουν πως και πως το κομβικό παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (19/02, 17:30) με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Τα γήπεδα ανοίγουν ξανά και η προσμονή για να βρεθούν ξανά στο «Γεντί Κουλέ» είναι τεράστια.

Όλοι οι οργανωμένοι σύνδεσμοι, με κοινή ανακοίνωση καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών και να στηρίξει την ομάδα σ’ αυτή τη «μάχη».

Αναλυτικά: «Την Δευτέρα επιστρέφουμε, επιτέλους, στο φυσικό μας χώρο, στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ!

Θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε δυναμικά, με τον παλμό και τη φωνή μας, την ομάδα μας για να πετύχει όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή της στην κατηγόρια. Το στόχο που προέκυψε πλέον, σε μια χρονιά που δεν έχει εξελιχθεί όπως περιμέναμε όλοι μας.

Οι Ομιλίτες γνωρίζουμε από δύσκολες μέρες και ξενέρες, γνωρίζουμε όμως κι από συσπείρωση και στήριξη! Και αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ενωμένοι, με την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που αναλογεί στο ειδικό βάρος του ΟΦΗ!

Δεν είναι η στιγμή ούτε για απολογισμό, ούτε και για ανάλυση των λαθών που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση, σε μια χρονιά που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες και αισιοδοξία, υπάρχει χρόνος για αυτά το καλοκαίρι.

Τώρα είναι η στιγμή για κινητοποίηση και στήριξη της ομάδας με μια ακόμα Ομιλίτικη πανστρατιά που ξεκινά από αυτή τη Δευτέρα! Δε θα λείψει κανείς».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button