Κόσμος

Κέιτ και Ουίλιαμ παλεύουν με το άγχος – Η αιτία δεν είναι ο καρκίνος της πριγκίπισσας

Πηγή του άγχους η προοπτική να γίνουν βασιλιάς και βασίλισσα σύμφωνα με βασιλικό συντάκτη.

Ο Κάρολος, 75 ετών, υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο ταυτόχρονα με την Κέιτ, 42 ετών, αφήνοντας τον Γουίλιαμ, 41 ετών, να αναπληρώσει το ρόλο του πατέρα του και την Κέιτ να συμμετέχει σε υποχρεώσεις όταν θα είναι αρκετά καλά.

Η Τίνα Μπράουν, πρώην συντάκτρια του Vanity Fair έγραψε: «Τα νέα για τον καρκίνο του Καρόλου έχουν φέρει τον Ουίλιαμ και την Κάθριν σε τρομακτική εγγύτητα με την ανάληψη του θρόνου… Η προοπτική αυτή, όπως μου λένε, τους προκαλεί έντονο άγχος».

Στο μεταξύ ένας άλλος βασιλικός συγγραφέας υποστηρίζει ότι η σιωπή της πριγκίπισσας Κέιτ γύρω από την υγεία της οφείλεται «στον πρίγκιπα Γουίλιαμ».

Τον περασμένο μήνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο σε ένα συναισθηματικό βίντεο που γυρίστηκε μετά από εβδομάδες αβάσιμων θεωριών συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της.

Μιλώντας στο GB News, ο συγγραφέας Αλεξάντερ Λάρμαν δήλωσε ότι οι συνωμοσίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι ο κόσμος έχει «εμμονή με την υγεία της βασιλικής οικογένειας» και υποστήριξε ότι η σιωπή ήταν σε μεγάλο βαθμό επιλογή του Ουίλιαμ.

Συγκρίνοντας την ανακοίνωση του βασιλιά Καρόλου για τον καρκίνο με την ανακοίνωση της Κέιτ, είπε: «Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ βγήκαν αρκετά γρήγορα μπροστά και έδωσαν μια αρκετά ειλικρινή ιδέα για το τι συμβαίνει με τον Κάρολο και ποια είναι η ασθένειά του – τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον δεν το έκαναν.

Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στο ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι πολύ περισσότερο στο μάταιο ποτέ μην παραπονιέσαι ποτέ μην εξηγείς, το οποίο ήταν το σύνθημα της γιαγιάς του και της προγιαγιάς του, το οποίο υπηρέτησε πάντα καλά τη βασιλική οικογένεια, αλλά δεν ισχύει το 2024».

Σε μία άλλη εξέλιξη ο πρώην μπάτλερ του βασιλιά αναγκάστηκε να διαψεύσει μια ψεύτικη ιστορία σχετικά με την πώληση του Highgrove House, της βασιλικής κατοικίας, από τον Κάρολο στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για 20 εκατομμύρια λίρες, η οποία προέρχεται από ρωσικό δίκτυο παραπληροφόρησης.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button