Επικαιρότητα

Aγώνες τένις υψηλού επιπέδου και με άρωμα Ευρώπης – Galaksias.com

Aγώνες τένις υψηλού επιπέδου και με άρωμα Ευρώπης αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο ΟΑΑ…

Η σχετική ενημέρωση από τον σύλλογο αναφέρει:

 

“Διπλή πρόκριση για την Λυδία Παναγιωτίδου, που συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στο «IRAKLIO» Ο.Α.Α U14, το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. από το περασμένο Σάββατο 16/3. Η 14χρονη τενίστρια πήρε την πρόκριση στον τελικό τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό με συμπαίκτρια την Κωνσταντίνα Βολονάκη.

Στον σημερινό (Παρασκευή 22/3) ημιτελικό αγωνίστηκε με την Ισραηλινή Ofir Manhard και επιβλήθηκε 60 64, κερδίζοντας την πρόκριση της στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Dotsenko No4 του ταμπλό, η οποία στον άλλο ημιτελικό κέρδισε την Ισραηλινή Blustein 61 60.

Εκτός όμως από τον τελικό του μονού, η Παναγιωτίδου θα αγωνιστεί και στον τελικό του διπλού με την Κωνσταντίνα Βολονάκη, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ρωσίδα Atabaeva, που συνεργάζεται με την Ισραηλινή Manhard. Το δίδυμο Παναγιωτίδου/ Βολονάκη νωρίτερα κέρδισε τις Ρωσίδες Atabaeva/ Dotsenko με 63 76(4). Δυστυχώς η Ηρακλειώτισα Βασιλεία Αγουρίδα, δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό με την συμπαίκτρια της από την Σουηδία Valerie Hafstrom, χάνοντας 60 61.

Ο Ραφαήλ Παγώνης ήταν αναμφισβήτητα το φαβορί της αναμέτρησης με τον Ολλανδό Rogier Verbeet, τον οποίο απέκλεισε με 60 60. Στον αυριανό τελικό θα αγωνιστεί με το Νο1, τον Βούλγαρο Georgi Georgiev. Στα διπλά ο Παγώνης με τον Χαιρόπουλο, κατάφεραν με μια σπουδαία νίκη να αποκλείσουν τους Κουτσογιώργο/ Μοτσάκο 36 64 10-6 και να περάσουν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Ιταλούς Arcangeli/ Campana.

Ο Αλέξανδρος Αυγέρης δεν τα κατάφερε, παρόλο που έκανε μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα στον Georgiev και ηττήθηκε 26 61 62. Την ήττα όμως γνώρισε και στα διπλά, που με τον συμπαίκτη του Λυκουρέση έχασαν στις λεπτομέρειες από τους Arcangeli/Campana 46 62 10-4.”

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να τα παρακολουθείτε από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://te.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=F1596CE9-B62E-463E-9C7B-42C590D59B2E

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button