Υγεία & Διατροφή

Ήρθαν οι Τipsters του Πάμε Στοίχημα, ξεκινάς να παίζεις για να φτάσεις στην κορυφή της κατάταξης

Το Πάμε Στοίχημα είναι καλύτερο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, την κορυφαία κοινότητα για παίκτες στην Ελλάδα. Μπορείς να συνδεθείς με τη νέα ψηφιακή στοιχηματική ομάδα των κορυφαίων Tipsters αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

Μπαίνεις στο opapstore app, ακολουθείς τους κορυφαίους, «αντιγράφεις» τα στοιχήματά τους, ανεβάζεις τα δικά σου και σκαρφαλώνεις στο leaderboard για να κερδίσεις απίθανα δώρα*.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δράση δεν σταματά ποτέ στο Πάμε Στοίχημα Tipsters με προβλέψεις από τους κορυφαίους παίκτες, αθλητικά νέα και απίθανα δώρα*

Δεν είσαι σίγουρος τι να παίξεις σήμερα; Δες τις πιο Hot επιλογές των Tipsterς. Βλέπεις τι παίζουν οι κορυφαίοι και «αντιγράφεις» τα δελτία τους. Στο Πάμε Στοίχημα Tipsters παίζοντας ή σκανάροντας τα δελτία σου ανεβαίνεις στα leaderboards και μπαίνεις στο ΤΟP-10 των καλύτερων παικτών για να κερδίσεις πλούσια δώρα*.

Τώρα μπορείς να γίνεις ο απόλυτος tipster στο Πάμε Στοίχημα με την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

Premier League, La Liga και Κύπελλο Ελλάδας σε super αποδόσεις

Στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, στα μέσα της εβδομάδας, ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Premier League, τα εξ αναβολής ματς της La Liga και οι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε super αποδόσεις και bet builder, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη, έχει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλα τα παιχνίδια.

Ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα ακόλουθα ματς:

Τρίτη 30 Ιανουαρίου: Άστον Βίλα-Νιούκαστλ (22:15).
Τετάρτη 31 Ιανουαρίου: Μπαρτσελόνα-Οσασούνα (20:00), ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός (21:00).
Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου: Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:15).
Το Cash Out του Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ ανανεώθηκε και έγινε καλύτερο από ποτέ. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out* μέσω του opapstore app όποια στιγμή θέλεις.

Ειδικό στοίχημα για τον επόμενο προπονητή της Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στον πάγκο των reds;

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικό στοίχημα για τον επόμενο προπονητή της Λίβερπουλ. Φαβορί είναι ο Τσάμπι Αλόνσο της Λεβερκούζεν και ακολουθούν ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον, ο βοηθός του Κλοπ στη Λίβερπουλ Πεπ Λάιντερς, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν της Εθνικής Γερμανίας και ο Στίβεν Τζέραρντ.

Διπλή αγωνιστική στη Euroleague με πολλές στοιχηματικές επιλογές

Στο μπάσκετ γίνεται μία ακόμα «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague. Εντός έδρας παίζουν στην 24η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός, την Τρίτη (21:15) με την Άλμπα Βερολίνου και ο Παναθηναϊκός, την Τετάρτη (21:15) με την Αρμάνι Μιλάνο. Ακολουθούν τα εκτός έδρας παιχνίδια τους για την 25η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (21:30) στο Μόναχο την Μπάγερν και ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (20:00) στο Κάουνας με τη Ζαλγκίρις.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στη Euroleague, μεταξύ άλλων, για τους Over/Under πόντους, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το πρώτο τρίποντο, το πρώτο δίποντο, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τους Over/Under πόντους, το εύρος νίκης, τα Over/Under συνολικά κλεψίματα, κοψίματα, λάθη, ριμπάουντ, φάουλ, τις Over/Under συνολικές ασίστ και πολλά ειδικά στοιχήματα παικτών για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, κλπ.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button