Επικαιρότητα

«Σενάριο τρόμου από τη Bild, προβλέπει επίθεση της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ!» – Galaksias.com

Η γερμανική κυβέρνηση έχει προετοιμάσει ένα μοντέλο για μια πιθανή ρωσική επίθεση στο ΝΑΤΟ, ισχυρίστηκε η Bild. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αρχές στο Βερολίνο έχουν περιγράψει τέσσερις διακριτές φάσεις, με αποκορύφωμα πιθανά πυρηνικά χτυπήματα σε κράτη μέλη του ΝΑΤΟ. H Bild ισχυρίστηκε ότι έλαβε μια ανάλυση κινδύνου 13 σελίδων για την πολιτική άμυνα που υποτίθεται ότι είχε προετοιμαστεί για το γερμανικό κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Γερμανία θα είναι μεταξύ των κορυφαίων στόχων σε περίπτωση ρωσικής επίθεσης στο ΝΑΤΟ, με αξιωματούχους να θεωρούν έναν τέτοιο κίνδυνο «εύλογο». Σύμφωνα με την Bild, η πρώτη φάση περιλαμβάνει μια εκστρατεία παραπληροφόρησης με στόχο τον διχασμό του γερμανικού πληθυσμού και την αποσταθεροποίηση της κοινωνίας. το Κρεμλίνο θα αναπτύξει στη συνέχεια στρατεύματα στα σύνορα με το ΝΑΤΟ. Η τρίτη φάση περιλαμβάνει «επιλεκτικές επιθέσεις με συμβατικά όπλα και μη συμβατικά μέσα, επίσης σε στόχους στο έδαφος της Γερμανίας», ανέφερε το μέσο ενημέρωσης.

Η κορύφωση της υποθετικής ρωσικής εισβολής θα έκανε τη σύγκρουση να παίρνει παγκόσμια κλίμακα. Οι ισχυρισμοί ακολουθούν μια έκθεση της Bild τον περασμένο μήνα, στην οποία περιέγραφε ένα περίγραμμα κάθε μήνα μιας πιθανής «οδού προς σύγκρουση» μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας, υποστηρίζοντας ότι η Μόσχα θα μπορούσε να εξαπολύσει μια «ανοιχτή επίθεση» το 2025.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button