Υγεία & Διατροφή

Σκηνές χάους στο πάρτι για την κατάκτηση του Super Bowl – Galaksias Portal News

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ το νέο επεισόδιο με μαζικούς πυροβολισμούς κατά την διάρκεια της πανηγυρικής παρέλασης στο Κάνσας για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό Super Bowl από την ομάδα των Kansas City Chiefs.

Από την επίθεση τουλάχιστον τριών ενόπλων, ένα άτομο, μητέρα δύο παιδιών, σκοτώθηκε και 22 τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και οκτώ παιδιά, όπως αναφέρει το Associated Press. Τα κίνητρα των δραστών ερευνώνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει το συγκεντρωμένο πλήθος να ακινητοποιεί έναν εκ των δραστών που έχει ανοίξει πυρ.

Όλα συνέβησαν στα δυτικά του σταθμού Union Station του Κάνσας, όπου είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες άνθρωποι για την παρέλαση νίκης του Super Bowl με τις εικόνες που έρχονται από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς να σοκάρουν.

Επτά άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ μεταξύ των τραυματιών είναι και εννιά παιδιά, ηλικίας από έξι έως 15 χρόνων.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Στέισι Γκρέιβς είπε σε συνέντευξη Τύπου ότι τρία άτομα συνελήφθησαν «και βρίσκονται υπό έρευνα» σε σχέση με τη δολοφονική επίθεση στον σταθμό Union Station της πόλης μετά από μια παρέλαση με κομφετί.

Άλλα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν μια χαοτική σκηνή έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό, καθώς αστυνομικοί εισβάλλουν στο κτήριο ενώ άνθρωποι που συμμετείχαν στη γιορτή του Super Bowl διασκορπίζονται για να καλυφθούν.

Σύμφωνα με το CBS που επικαλείται πηγή της αστυνομίας, οι πυροβολισμοί φαίνεται να ξεκίνησαν μετά από καυγά που είχε βίαιη κατάληξη, και πως δεν συνδέονται με τρομοκρατία.

 

Ποια ήταν η νεκρή της επίθεσης

Ο ραδιοφωνικός σταθμός KKFI ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook το βράδυ της Τετάρτης ότι η Lisa Lopez-Galvan, παρουσιάστρια του «Taste of Tejano», σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών.

«Αυτή η παράλογη πράξη αφαίρεσε έναν όμορφο άνθρωπο από την οικογένειά της και αυτή την κοινότητα του KC», ανέφερε το KKFI σε ανακοίνωσή του.

Η Lopez-Galvan, της οποίας το όνομα DJ ήταν «Lisa G», ήταν μια εξωστρεφής και αφοσιωμένη μητέρα από μια εξέχουσα λατινοαμερικάνικη οικογένεια της περιοχής, δήλωσαν η Rosa Izurieta και η Martha Ramirez, δύο παιδικές φίλες που δούλευαν μαζί της σε μια εταιρεία στελέχωσης προσωπικού.

Η Izurieta είπε ότι η Lopez-Galvan είχε παρακολουθήσει την παρέλαση με τον σύζυγό της και τον ενήλικο γιο της, έναν φανατικό οπαδό των σπορ του Κάνσας Σίτι, ο οποίος επίσης πυροβολήθηκε.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button