ΕνημέρωσηΠολιτική

Eπιστρέφουν τα εμβληματικά κόκκινα μαγιό – Galaksias Portal News

Ένα reboot της δημοφιλούς σειράς «Baywatch» ετοιμάζεται για τη μικρή οθόνη.

Η πρωτότυπη σειρά με τον Ντέιβιντ Χέισελχοφ ήταν μια από τις πιο αγαπημένες στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και του ’90. Διήρκεσε 11 σεζόν με 242 επεισόδια ενώ κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς θεατές από 145 χώρες και να ταυτίσει πολλούς ηθοποιούς με τους ρόλους στη σειρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τον Χέισελχοφ, στο καστ συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson), η Γιασμίν Μπλιθ (Yasmine Bleeth), ο Τζέισον Μομόα (Jason Momoa), η Αλεξάντρα Πολ (Alexandra Paul) και ο Μίχαελ Νιούμαν (Michael Newman).

Τα νέα επεισόδια θα είναι σε συμπαραγωγή της Fremantle και της Fox Entertainment.

«Τολμηρές διασώσεις στον ωκεανό, παρθένες παραλίες και εμβληματικά κόκκινα μαγιό επιστρέφουν, μαζί με μια εντελώς νέα γενιά ναυαγοσωστών Baywatch, οι οποίοι περιηγούνται σε περίπλοκες, ακατάστατες προσωπικές ζωές σε αυτό το γεμάτο δράση reboot που αποδεικνύει ότι υπάρχει η οικογένεια στην οποία γεννιέσαι και η οικογένεια που βρίσκεις», σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σενάριο υπογράφει η Λάρα Όλσεν (Lara Olsen) η οποία θα είναι και η showrunner με την ίδια ομάδα παραγωγών της αρχικής σειράς, αναφέρει το Deadline.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button