Τρόπος Ζωής

Δεν πήρα πολλή, η μητέρα μου ήταν νάρκισσος και ο πατέρας μου απών – Galaksias Portal News

Σε μία σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια και τη σχέση της με τους γονείς της. 

Μιλώντας για τους γονείς της, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ είπε ότι η μητέρα της ήταν σκληρή και νάρκισσος και ο πατέρας της απών.

Με αφορμή το νέο της ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told» η 54χρονη Λατίνα σταρ έκανε μια αναδρομή στο Μπρονξ, εκεί όπου μεγάλωσε με τα αδέλφια και τους γονείς της, από τους οποίους όμως, δεν έλαβε αρκετή αγάπη, όπως λέει. 

«Όσο μεγάλωνα έψαχνα πάντα κάποιον να με κάνει να νιώσω ότι με αγαπάει» είπε η Λόπεζ και συνέχισε: «Ήμουν το μεσαίο παιδί, όχι το μικρότερο, ούτε η πρωτότοκη και απλά χάνεσαι λίγο ανάμεσα σε όλα αυτά».

Αναφερόμενη στους γονείς της, Γκουανταλούπε Ροντρίγκεζ και Ντέιβιντ Λόπεζ, που χώρισαν τη δεκαετία του ’90, η Λόπεζ, τόνισε:

«Ένιωθα ότι με παραμελούσε πολύ ο πατέρας μου, επειδή πάντα δούλευε τα βράδια και μετά όλη μέρα κοιμόταν και δεν ένιωθα ότι είχα αρκετή σχέση μαζί του. Η μητέρα μου ήταν το κέντρο της προσοχής, η “ψυχή” του πάρτι».

«Η μητέρα μου ήταν νάρκισσος» υπογράμμισε ακόμα η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Είναι μια εξαιρετικά περίπλοκη γυναίκα και κουβαλάει πολλά φορτία. Ήθελε να είμαστε ανεξάρτητες και να μην στηριζόμαστε ποτέ σε κάποιον άντρα. Έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει για να επιβιώσει και αυτό την έκανε δυνατή, αλλά την έκανε και σκληρή» ειπε ακόμα για την μητέρα της,

Πλέον, η ποπ σταρ και ηθοποιός έχει καλές σχέσεις με τους γονείς της και όπως αναφέρει η Daily Mail έχει έρθει πιο κοντά με τον πατέρα της, ο οποίος έχει ξαναπαντρευτεί.

Μάλιστα μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram για την ημέρα του πατέρα.

«Μπαμπά σε αγαπώ» έγραψε στην ανάρτησή της, με τον πατέρα της να της απαντά «σε ευχαριστώ γλυκιά μου, σε αγαπώ περισσότερο».

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ θυμήθηκε και τη στιγμή, που αποφάσισε ότι δεν ήθελε να πάει στο κολέγιο, αλλά να σπουδάσει χορό. Τότε, είχε έρθει σε μεγάλη αντιπαράθεση με τη μητέρα της.

Σχετικά με αυτό το περιστατικό, η ποπ σταρ τόνισε:

«Δεν ήθελα να πάω στο κολέγιο, ήθελα να δοκιμάσω τον χορό με πλήρη απασχόληση. Έτσι, εκείνη και εγώ είχαμε ένα διάλειμμα. Άρχισα να κοιμάμαι στον καναπέ στο στούντιο χορού. Ήμουν άστεγη, αλλά της είπα: “Αυτό είναι που πρέπει να κάνω”».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για τη σκληρή συμπεριφορά της μητέρας της.

Στο ντοκιμαντέρ «Halftime» του Netflix, περιέγραψε τις άσχημες σχέσεις που είχε με τη μητέρα της, όταν ήταν μικρή:

«Μεγαλώνοντας, ήμουν περικυκλωμένη από δυνατές, ισχυρές, σκληρές γυναίκες. Η μαμά μου, η γιαγιά μου και η θεία μου. Έκαναν κουμάντο, αυτό ήταν. Ήταν αρχηγοί. Η μαμά μου είναι περίπλοκος άνθρωπος με πολλά απωθημένα. Η γενιά της έλεγε “θα βρεις έναν άντρα να παντρευτείς και θα σε φροντίζει σε όλη τη ζωή σου”. Και είχε πολύ μεγαλύτερα όνειρα, ήθελε να γίνει ηθοποιός. Ήθελε να γίνουμε ανεξάρτητες και να μη βασιζόμαστε σε έναν άντρα για τίποτα. Έκανε ό,τι πρέπει για να επιβιώσει και την έκανε δυνατή, αλλά την έκανε και σκληρή». 

Η μητέρα της εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ και παραδέχεται ότι ήταν σκληρή με τη Λόπεζ, αλλά και τις δύο αδελφές της, Λέσλι και Λίντα, λέγοντας πως η Τζένιφερ τη δυσκόλεψε πάρα πολύ και ότι τσακωνόντουσαν συνέχεια.

Ωστόσο, όπως αναφέρει στη συνέχεια χαίρεται που έκανε σκληρή την κόρη της, γιατί αυτό ακριβώς χρειάζεται για να επιβιώσεις σε αυτόν τον χώρο.

Σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, η Τζένιφερ Λόπεζ παραδέχτηκε ότι υπήρξαν φορές που «δεν σκεφτόταν πολύ τον εαυτό της» και ήταν δύσκολο να το ξεπεράσει.

Ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ από την πλευρά του είπε ότι τα likes στα social media δεν ήταν αρκετά για να την κάνουν να πιστέψει στον εαυτό της και η Τζένιφερ έπρεπε να το προσπαθήσει μόνη της. Ακόμα, μίλησε για τη μάχη του με το αλκοόλ.

Η ηθοποιός της ταινίας «Hustlers» (Επικίνδυνες Κυρίες) ξεσπά σε κλάματα πολλές φορές κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ.

Θυμάται ακόμα την στιγμή που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον Μπεν στην περιοδεία του κι αυτό την έκανε να λυγίσει.

Παραδέχεται ότι νιώθει ότι εργάζεται πολύ σκληρά μόνο και μόνο για να κάνει καλά την δουλειά της – και αυτό περιλαμβάνει την καριέρα, τον γάμο και τα παιδιά της.

Η ποπ σταρ έχει τα 16χρονα δίδυμα Μαξ και Έμμα με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι.

Ευτυχώς ο Μπεν Άφλεκ τη στήριξε και την έκανε να πιστέψει ότι είναι ένα πραγματικό ταλέντο κάτι που τη βοήθησε να βελτιώσει την αυτοπεποίθησή της.

Είπε: «Αυτό που είπε και αυτό που είδε σε μένα, αυτό που με έκανε να πιστέψω για τον εαυτό μου, είναι μόνο από αγάπη».

Πρόσθεσε με δάκρυα: «Επειδή κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να με είχε κάνει να το δω για τον εαυτό μου. Είναι πολύ συγκινητικό».

Η 54χρονη Τζένιφερ Λόπεζ και ο 51χρονος Μπεν Άφλεκ αρραβωνιάστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 για να χωρίσουν, για να επανενωθούν και αργότερα να παντρευτούν – τον Ιούλιο του 2022.

Πληροφορίες από DailyMail

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

To άρθρο Συγκινεί η Τζένιφερ Λόπεζ με την εξομολόγηση για τους γονείς της: Δεν πήρα πολλή, η μητέρα μου ήταν νάρκισσος και ο πατέρας μου απών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button