Τρόπος Ζωής

Φωτογραφήθηκε ως σέξι καλόγρια και δίχασε τους θαυμαστές της – Galaksias Portal News

Η Rihanna τάραξε τα (θρησκευτικά) νερά με τη νέα της φωτογράφιση, ντυμένη ως σέξι καλόγρια στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Interview.

Με αφορμή τη φωτογράφιση με ασπρόμαυρο ράσο, το παραδοσιακό ένδυμα που φορούν τα μέλη των θρησκευτικών ταγμάτων, πολυάριθμοι θαυμαστές της Rihanna αλλά και haters, έσπευσαν στα social media για να εκφράσουν την οργή τους.

Στην επίμαχη φωτογράφηση, η 36χρονη σταρ φορά έντονο κόκκινο κραγιόν και μια ξεκούμπωτη μπλούζα που αποκαλύπτει το ντεκολτέ της.  Αρκετοί χρήστες των social media κατηγόρησαν τη σούπερ σταρ ότι δεν σέβεται τους χριστιανούς και τους καθολικούς.

«Έχω κουραστεί τόσο πολύ με όλη αυτή την ανήθικη εικόνα!!!!», έγραψε ένας ενώ ένας άλλος αποκάλεσε το concept της φωτογράφισης «κοροϊδία στα Θεία».

Ένας τρίτος σχολίασε: «Αγαπώ τη Rihanna αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η εμμονή με τη σεξουαλικοποίηση των θρησκευτικών αναπαραστάσεων».

«Αυτό δεν είναι βλασφημία;» ρώτησε ένας άλλος.

Άλλοι έγραψαν ότι είναι «απάνθρωπο και εξευτελιστικό να βλέπουν τον χριστιανισμό να χλευάζεται συνεχώς» και ότι «οι θρησκευτικές εικόνες χρησιμοποιούνται για λάθος σκοπούς».

Ελάχιστοι ήταν αυτοί πάντως που έσπευσαν να την υπερασπιστούν, καθώς αναρωτήθηκαν αν τα trolls έκαναν τα ίδια σχόλια «κάτω από κάθε άτομο που έχει ντυθεί σέξι καλόγρια για τις απόκριες».

To άρθρο Rihanna: Φωτογραφήθηκε ως σέξι καλόγρια και δίχασε τους θαυμαστές της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button