Επικαιρότητα

Γιατί δεν έχει ταφεί ακόμη η Σταυρούλα Γκουκουλιά – Νέα τροπή στην υπόθεση της 53χρονης

Έγινε και τρίτη ιατροδικαστική εξέταση – Δεν φορούσε μαγιό

Άταφη παραμένει η 53χρονη Σταυρούλα Γκουκουλιά, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν τον περασμένο Αύγουστο και η σορός της βρέθηκε πριν από ένα μήνα στα αζήτητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά.

Σύμφωνα με το STAR την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τη Δευτέρα που πέρασε ο εισαγγελέας διέταξε δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Ειδικότερα, ελήφθησαν όργανα για να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις, αλλά και επιπλέον υλικό για να πραγματοποιηθεί ποσοτική τοξικολογική εξέταση.

Μετά τις παραπάνω διαδικασίες η σορός αναμενόταν να παραδοθεί στην οικογένεια της Σταυρούλας, ώστε να γίνει η κηδεία της, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς η βιολογική της οικογένεια ζήτησε να γίνει και τρίτη ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Πραγματογνώμονας ορίστηκε ο Γρηγόρης Λέων, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα την εξέταση.

Σύμφωνα πάντα με το STAR διαπίστωσε είχε αφαιρεθεί η λαρυγγική συσκευή και το ωοειδές, από το οποίο θα μπορούσε να διαπιστώσει να υπήρξε στραγγαλισμός, η καρδιά κι ένα τμήμα των πνευμόνων. Δε διαπιστώθηκε καμία κάκωση στο σώμα και το κεφάλι της.

Μετά την εξέταση ενημερώθηκε η οικογένεια ότι μπορεί να παραλάβει τη σορό.

Δεν φορούσε μαγιό

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση, καθώς διαπιστώθηκε, ότι η σορός που ξεβράστηκε στον Πόρο και ταυτοποιήθηκε και ανήκει στη Σταυρούλα δε φορούσε μαγιό, αλλά εσώρουχα.

Αυτό ίσως να ανατρέπει τους ισχυρισμούς ότι η 53χρονη είχε πάει για κολύμπι στο Φάληρο.

Το παραπάνω γεγονός θέτει υπό αμφισβήτηση και μία μαρτυρία για το αν είδε τελικά τη σωστή γυναίκα το μοιραίο βράδυ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button