Κόσμος

«Γράψαμε ιστορία με την 3η σερί κατάκτηση κυπέλλου» – Galaksias.com

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά τον νέο θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Οι διοικητικοί ηγέτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ στάθηκαν στην τρίτη διαδοχική κατάκτηση του τροπαίου, επισημαίνοντας ότι ο Ολυμπιακός είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο τη δεκαετία του ’70, αναφέρθηκαν στην ενίσχυση του Παναθηναϊκού την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ μίλησαν και για τους επόμενους στόχους της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από τη διάκριση στο πρωτάθλημα και τη Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθούν οι δηλώσεις των δύο αδελφών Αγγελόπουλων, Παναγιώτη και Γιώργου :

Αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Αυτό που είπαμε και στην ομάδα στα αποδυτήρια είναι ότι σήμερα γράψαμε ιστορία, τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση Κυπέλλου, το έχει κάνει ο Ολυμπιακός άλλη μία φορά τη δεκαετία του 70, αλλά στη σύγχρονη εποχή με τον ανταγωνισμό που υπάρχει, με τα 3-4 παιχνίδια την εβδομάδα, τρία παιχνίδια δώσαμε εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι τόσο δυνατός, είναι κάτι μοναδικό το σημερινό, το ευχαριστιόμαστε, συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία».

Για το αν ανοίγει η όρεξη μετά από αυτό το τρόπαιο: «Η όρεξή μας είναι ανοικτή. Έχουμε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα μετά. Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας κάθε χρόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την διαχείριση από την ομάδα στα αρνητικά αποτέλεσματα: «Η διαχείριση στις ήττες είναι κάτι που χαρακτηρίζει την ομάδα τα τελευταία χρόνια και είναι αυτό που μας έχει φέρει μία ανάσα από τον τελικό της Ευρωλίγκας και με νταμπλ στην Ελλάδα, με super cup. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα είχε τρομακτικές ατυχίες, τραυματισμούς που μία άλλη ομάδα θα την είχαν διαλύσει. Εμείς κάναμε το καλύτερο δυνατό, η ενίσχυση που έχει γίνει στην ομάδα μεσούσης της σεζόν δεν έχει ξαναγίνει πιστεύω. Ήρθαν παικταράδες, περιμένω και τον Νίκολα (σ.σ Μιλουτίνοφ) να γυρίσει τέλη Μαρτίου και πιστεύω μετά θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Σίγουρα από το καλοκαίρι και μετά έχει δαπανήσει αρκετά μεγάλα ποσά για να ενισχυθεί, έχει κάνει μεγάλες μεταγραφές. Οπότε όταν κερδίζεις έναν τέτοιο αντίπαλο και με μεγαλύτερο μπάτζετ, ο οποίος μας έχει κερδίσει φέτος στο πρωτάθλημα. Καταφέραμε να πάρουμε τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία».

Για το κλίμα στην διοργάνωση: «Το κλίμα σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό, υπήρξαν κάποιες εξαιρέσεις που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και θα πρέπει να το δει η Ομοσπονδία αυτό το θέμα, αλλά αν εξαιρέσεις αυτά τα μεμονωμένα περιστατικά το κλίμα ήταν εξαιρετικό».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button