ΕνημέρωσηΟικονομία

Πλατανιάς: Ποιος δρόμος κλείνει λόγω έργων – Πώς θα διαμορφωθεί η κυκλοφορία – ΧανιάΧανιά
Ανακοίνωσε εξέδωσε ο Δήμος Πλατανιά για τις κυκλοφοριακές αλλαγές στον δρόμο από το Ορθούνι προς Καράνου

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση ζημιών τμήματος του Δημοτικού Οδικού Δικτύου του Δήμου Πλατανιά Π.Ε. Χανίων από φυσικές καταστροφές 2019 Υποέργο (15): «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών στις υποδομές στις Τ.Κ. Καράνου και Ορθουνίου» και για την εύρυθμη εκτέλεση των εργασιών καθώς και της ασφάλειας των διερχόμενων οχημάτων, κάνουμε γνωστό ότι ο δρόμος από το Ορθούνι προς Καράνου  θα παραμείνει κλειστός, από τις 21.09.2022 έως τις 31.10.2022, (σημείο εκτέλεσης εργασιών πλησίον γειτονιάς «Πέρα Χωριό»).

Για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, του ΚΤΕΛ και όλων των χρηστών του παραπάνω οδικού δικτύου,  ενημερώνουμε ότι οι κάτοικοι της γειτονιάς «Πέρα Χωριό» της Τ.Κ. Ορθουνίου καθώς και οι κάτοικοι της Τ.Κ. Καράνου θα ακολουθούν την διαδρομή μέσω της επαρχιακής οδού Ομαλού – Λάκκων- Χανίων.

Φωτογραφία αρχείου Pexels


Πηγή


πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger