ΕνημέρωσηΟικονομία

Το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε 3,3 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία και 100.000 ευρώ στα τυχερά 5άρια

Τουλάχιστον 3,3 εκατ. ευρώ κληρώνει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ, ύστερα από οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ που έχουν σημειωθεί σε ισάριθμες κληρώσεις του παιχνιδιού. Παράλληλα, όσοι καταθέσουν τα δελτία τους έως τις 21:30 απόψε σε κάποιο κατάστημα ΟΠΑΠ ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr, εκτός από τα 3,3 εκατ. ευρώ, διεκδικούν τα έπαθλα των 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ.

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει στις 21:30. Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και όσοι επιθυμούν μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο μεγάλοι νικητές και 47 τυχερά 5άρια από το νέο ΤΖΟΚΕΡ

Τα τυχερά 5άρια του νέου ΤΖΟΚΕΡ κερδίζουν πλέον έπαθλα των 100.000 ευρώ σε όλες τις κληρώσεις του παιχνιδιού κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Από τις 10 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα, έχουν αναδειχθεί συνολικά 47 τυχεροί 5άρηδες. Μάλιστα, ένας από αυτούς είχε στο δελτίο του 5 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία και κέρδισε συνολικά 500.000 ευρώ.

Επιπλέον, το τελευταίο δίμηνο το νέο ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει δύο εκατομμυριούχους. Πρόκειται για έναν τυχερό στα Χανιά που κέρδισε 2,7 εκατ. ευρώ και έναν παίκτη στον Κεραμεικό που κέρδισε 8,1 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button