Τρόπος Ζωής

Πίεσα πολύ την Ζωή Λάσκαρη για να δεχθεί να με παντρευτεί – Galaksias Portal News

“Δεν ήθελε έναν δεύτερο γάμο εύκολα” εξομολογείται ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Τόσο στη Ζωή Λάσκαρη και την μακρόχρονη κοινή τους διαδρομή όσο και τον πρόωρο θάνατο της αναφέρθηκε, από καρδιάς, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και την Ελένη Μουστάκη το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA. 

“Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, ενδεχομένως, να μην ήμουν καν δικηγόρος. Η πρώτη μου αγάπη ήταν η αρχιτεκτονική και η δεύτερη αγάπη μου ήταν το θέατρο, η σκηνοθεσία δηλαδή, κάτι που επίσης δεν ακολούθησα” παραδέχθηκε, αρχικά, ο γνωστός δικηγόρος.

“Ήρθε η Ζωή Λάσκαρη στη ζωή μου, μείναμε μαζί για 41 χρόνια, παντρεμένοι, με πολλές διακυμάνσεις στη ζωή μας. Πάρα πολύ θετική παρουσία.

Το κενό αυτό δεν καλύπτεται με τίποτα. Συνεπώς, όμως, το θέατρο πάντα έμεινε κοντά μου. Το γεγονός ότι συμβιώσαμε 41 χρόνια δείχνει ότι και οι όποιες αταξίες συγχωρέθηκαν”.

“Την πίεσα πολύ την Ζωή Λάσκαρη για να δεχθεί να με παντρευτεί γιατί δεν ήθελε έναν δεύτερο γάμο εύκολα. Τελικά όμως ήταν κάτι το οποίο χάρηκε που αποφάσισε να κάνει.

Έφυγε πολύ ξαφνικά και ενώ ετοίμαζε ένα καινούργιο έργο, όπως η ίδια ήθελε.

Έλεγε πάντοτε πως ήθελε να φύγει στον ύπνο της χωρίς να υποφέρει, μόνο που αυτό έγινε λίγο νωρίς” συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού.

To άρθρο Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Πίεσα πολύ την Ζωή Λάσκαρη για να δεχθεί να με παντρευτεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button