Τρόπος Ζωής

«Περήφανος και ευλογημένος» – Η συγκίνηση αφού ορκίστηκε ανθυποσμηναγός στην Πολεμική Αεροπορία – Galaksias Portal News

Μαζί με τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα πόλο, τον Μίλτο Τεντόγλου, τον Λευτέρη Πετρούνια και άλλους Ολυμπιονίκες, ο Μάριος Καπότσης ορκίστηκε χθες (20.02.2024) ανθυποσμηναγός στην Πολεμική Αεροπορία.

Ο Μάριος Καπότσης ήταν ανάμεσα στους Ολυμπιονίκες που πέρασαν χθες την πόρτα της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και ορκίστηκαν έφεδροι αξιωματικοί, παρουσία του υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια και του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

«Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Αξίες που είναι βαθιά ριζωμένες μέσα μου. Τις υπηρετώ, τις ασπάζομαι και τις αγαπώ.

Νιώθω πολύ περήφανος και ευλογημένος που έχω γεννηθεί σε αυτήν την χώρα και θα συνεχίσω με αυτές τις αξίες για οδηγό. Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω το έθνος», έγραψε στη λεζάντας της ανάρτησής του ο Μάριος Καπότσης.

Μπορεί από το πλευρό του, να έλειπε η σύζυγός του Κόνι Μεταξά, και ο πεθερός του Λευτέρης Πανταζής, που βρίσκονται σε περιοδεία στην Αμερική, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο τους, είναι βαθύτατα χαρούμενοι, για την τιμή, που έγινε στον Μάριο Καπότση.

To άρθρο Μάριος Καπότσης: «Περήφανος και ευλογημένος» – Η συγκίνηση αφού ορκίστηκε ανθυποσμηναγός στην Πολεμική Αεροπορία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button