Επικαιρότητα

Πλοίο της Eastern Mediterranean του Θανάση Μαρτίνου μετέφερε άνθρακα από λιμάνι της Ρωσίας


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022, 17:32

Σύμφωνα με ανάρτηση του οικονομικού πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg το πλοίο «Stavros» της εταιρείας Eastern Mediterranean Maritime που εδρεύει στην Γλυφάδα φόρτωσε στις 29 Αυγούστου 53.000 τόνους άνθρακα στο Ταμάν της Ρωσίας σύμφωνα με στοιχεία των εταιρειών KPLER και LOGISTIC OS . Στις 5 Σεπτεμβρίου πλοίο έφτασε κοντά στην Αλεξανδρέττα

Το συγκεκριμένο πλοίο  διαχειρίζεται η Eastern Mediterranean Maritime, συμφερόντων του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου.

Εκπρόσωπος της εταιρείας αρνήθηκε να σχολιάσει το φορτίο του πλοίου, αλλά είπε ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει παραβίαση των κυρώσεων εάν ο προορισμός δεν ήταν στην ΕΕ, επισημαίνει το Bloomberg.

Η Κομισιόν έχει δηλώσει προηγουμένως ότι οι κυρώσεις ισχύουν για τυχόν αποστολές άνθρακα που προέρχονται από τη Ρωσία, ανεξάρτητα από τον προορισμό τους.

Δεν είναι σαφές εάν ο άνθρακας προέρχεται από τη Ρωσία ή σε ποιον ανήκει τελικά το πλοίο, ενώ ο τελικός προορισμός και η χρήση της αποστολής είναι  επίσης άγνωστοι.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022, 17:44

Πηγή

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger