Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη μεταφορά ατόμου σε περιοχή της Φλώρινας

Σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, -4- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ

Συνελήφθησαν χθες (11-03-2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, δύο (2) άτομα, ένας 26χρονος αλλοδαπός και ένας 37χρονος ημεδαπός, για παράνομη μεταφορά ενός αλλοδαπού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Φλώρινας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 37χρονο και συνεπιβάτη τον 26χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι, μετέφεραν παράνομα από κοινού, προς το εσωτερικό της χώρας, έναν 29χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε προηγουμένως εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, σε βάρος του 29χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -3- μηνών και χρηματική ποινή των -1.500- ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ και -4- κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button