ΑθλητικάΕνημέρωση

Οι Τούρκοι έμαθαν την τιμωρία τους για την αποχώρηση από το Σούπερ Καπ πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Galaksias Portal News

Η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την τιμωρία της Φενέρμπαχτσε για την αποχώρηση της από το Σούπερ Καπ κόντρα στη Γαλατασαράι, λίγες ώρες πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι των Τούρκων με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (11/04, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD) στο Γ. Καραϊσκάκης στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Conference League.

Λίγες ώρες πριν από τη σπουδαία αναμέτρηση στο Φάληρο, η τουρκική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την τιμωρία της Φενέρμπαχτσε για την αποχώρησή της από το Σούπερ Καπ απέναντι στη Γαλατάσαραϊ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού χάνει στα χαρτιά με 3-0 το παιχνίδι, ενώ θα κληθεί να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 150.000 ευρώ. Επιπλέον τιμωρήθηκε και ο Αχμέτ Κετεντσί, μέλος της διοίκησης της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η Φενέρμπαχτσε είχε αγωνιστεί με ενδεκάδα νεαρών ποδοσφαιριστών και μόλις δέχθηκε γκολ από τη Γαλατασαράι στα 50 δευτερόλεπτα, αποχώρησε από το γήπεδο.

 

To άρθρο Φενέρμπαχτσε: Οι Τούρκοι έμαθαν την τιμωρία τους για την αποχώρηση από το Σούπερ Καπ πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button