Τρόπος Ζωής

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα επαγγελματικά και ερωτικά τους

Ο Ερμής περνά στον Ταύρο και ο Άρης στους Ιχθύς και η Άση Μπήλιου θα αναλύσει στο «Stars System», το Σάββατο 9 Απριλίου στις 13:00, ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα επαγγελματικά και στα ερωτικά τους.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο στις 11/4 και θα παραμείνει μέχρι τις 29/4 σε αυτό το ζώδιο, κάνοντας τη σκέψη μας πιο πρακτική και τους ρυθμούς λίγο πιο αργούς, ενώ θα στρέψει την προσοχή μας στα οικονομικά και στα επαγγελματικά μας θέματα.

Λίγες ημέρες μετά ο Άρης, ο πλανήτης του θάρρους, της πρωτοβουλίας, του ρίσκου και της υψηλής ενέργειας, περνά στους Ιχθύς, το ζώδιο της ευαισθησίας, του ρομαντισμού, της κυκλοθυμίας, της διαίσθησης, αλλά και της έμπνευσης, της τέχνης.

Στη νέα του θέση θα παραμείνει από τις 15/4 μέχρι τις 24/5 και θα αλλάξει τον τρόπο που εκφραζόμαστε στις σχέσεις μας, αλλά και το πώς διεκδικούμε την αγάπη και τα όνειρα μας.

Ακόμη, η Άση Μπήλιου θα εξηγήσει πού θα έχουμε εύνοια στη ζωή μας, σύμφωνα με το ζώδιο που βρίσκεται ο Κλήρος της Τύχης στον αστρολογικό μας χάρτη, αλλά και πώς διαφοροποιούνται τα χαρακτηριστικά των ζωδίων ανάλογα με το δεκαήμερο που έχουμε γεννηθεί.

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System» σήμερα Σάββατο 9 Απριλίου στις 13:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger