ΑθλητικάΕνημέρωση

«Κάθε μπάλα αναζητά τον παίκτη της» – Galaksias Portal News

Ο αυτισμός δεν είναι μια ασθένεια που χρειάζεται θεραπεία, αλλά ένας διαφορετικός τρόπος προσέγγισης του κόσμου. Η Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό έχει καθιερωθεί στις 2 Απριλίου με σκοπό να αναδεικνύει ακριβώς αυτό. Βασικός στόχος είναι όσοι ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού να έχουν ίσες ευκαιρίες και να μην περιθωριοποιούνται σε κανέναν τομέα ή δραστηριότητα της καθημερινότητάς τους.

Οραματιζόμενη την αποτελεσματική ένταξη και ενσωμάτωση των ατόμων με αυτισμό στο κοινωνικό σύνολο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ, με τη σημαντική στήριξη του Μεγάλου της Χορηγού, ΟΠΑΠ, έχει ιδρύσει από το 2018 την PAO BC Academy ASD. Πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα σταθερής και συστηματικής προπόνησης σε ομαδικό άθλημα, το οποίο απευθύνεται σε άτομα που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, ο ΟΠΑΠ συνάντησε άτομα από την PAO BC Academy ASD, κατά τη διάρκεια προπόνησής τους, και μίλησε μαζί τους για τα πολύ σημαντικά οφέλη που τους προσφέρει ο αθλητισμός. Γιατί «κάθε μπάλα αναζητά τον παίκτη της» και η PAO BC Academy ASD, με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, βοηθά κάθε μπάλα να βρεθεί στα κατάλληλα χέρια.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button