ΕνημέρωσηΟικονομία

Επιμένει στο ερωτηματολόγιο – Ο κόσμος μας λέει «αλλάξτε τα όλα» – Galaksias Portal News

Άμεση ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στα εσωκομματικά πυρά που δέχθηκε από την Όλγα Γεροβασίλη, τον Χρήστο Σπίρτζη και τον Πάνο Ρήγα για το ερωτηματολόγιο στο isiriza επιμένοντας στην συμπλήρωσή του από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο Πρόεδρος και τα Όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά αποφασίζουν, λαμβάνοντάς την υπόψη. Γνωρίζω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο για την πολιτική σκηνή στη χώρα μας, αλλά για να μιλήσουμε ξανά στην κοινωνία πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να ακούσουμε την κοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το να δώσουμε φωνή στα μέλη ήταν βασική μου δέσμευση από την πρώτη στιγμή, όταν έθεσα υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, ο προοδευτικός κόσμος από το 2019 μάς φωνάζει «αλλάξτε τα όλα».

Παροτρύνω όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στο https://isyriza.gr/preconference_survey_form . Οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας. Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας.

Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τη μόνη εναλλακτική στην κυβερνητική δυστοπία, και να στηρίξουν την προσπάθειά μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button