Επικαιρότητα

Την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού τίμησε ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας – Galaksias.com

O Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας συμμετείχε στην Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, με ένα διήμερο ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης, αποδοχής και κοινωνικής μέριμνας για τα Άτομα με Αναπηρία και ιδιαίτερα για όλους εκείνους που βρίσκονται στο φάσμα του Αυτισμού.

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 στα πλαίσια της επιστημονικής ημερίδας του Δήμου Χαλκιδέων «Χαλκίδα: Πόλη της συμπερίληψης. Πόλη του όλοι μαζί, Όλοι ένα» ο Εμπορικός Σύλλογος είχε την τιμή να βραβευτεί από την Αντιδήμαρχο για θέματα Υγείας, Ατόμων με Αναπηρία και Εθελοντισμού κα Βασιλική Κόντου , σαν πρωτοστάτες στην ενεργή συμμετοχή των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης μας στη κάρτα ΑμΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων.

Ακολούθως και στο πλαίσιο του διημέρου, την Τρίτη 02 Απριλίου 2024, ο Εμπορικός Σύλλογος συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή, στη πλατεία του Αγίου Νικολάου, υπό την αιγίδα το Δήμου Χαλκιδέων.

Σύνθημα όλων το ηχηρό «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΕΝΑ».

Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την ενημέρωση και γνωστοποίηση των θεμάτων για τα άτομα με Αναπηρία, την κοινωνική αλληλεπίδραση και την ενθάρρυνση της συμμετοχής τους.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από πολλά δώρα όπως μπλουζάκια και κεράσματα, μουσική, χορό και θεατρικά δρώμενα για τον Αυτισμό.

Ο Εμπορικός & Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας συμμετείχε στη χαρά των μικρών φίλων δωρίζοντας μια σακούλα με χυμό και φρούτο.

“Η συμμετοχή των πολιτών σε αυτές τις εκδηλώσεις, απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τη κοινωνία μας και να οικοδομήσουμε έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς, με ίση πρόσβαση όλων στα κοινά”, τόνισε σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος.

The post Την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού τίμησε ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button