Κόσμος

Τρομοκρατική ενέργεια η επίθεση στην εκκλησία – Galaksias.com

H επίθεση με το μαχαίρι κατά την οποία τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι σε εκκλησία στο Σίδνεϊ, στην Αυστραλία, ήταν «τρομοκρατική ενέργεια».

Αυτό αναφέρει η αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη 15χρονου.

Επίσκοπος και ο έφηβος ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους στους οποίους προσφέρθηκαν ιατρικές φροντίδες για τραύματα, χωρίς πάντως «να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους», έπειτα από την επίθεση που διαπράχθηκε χθες Δευτέρα, κατά τη διάρκεια κηρύγματος που αναμεταδιδόταν απευθείας σε ασσυριακή εκκλησία της πόλης.

Ο επίσκοπος Μαρ Μαρί Εμάνουελ της ασσυριακής εκκλησίας Christ The Good Shepherd Church εκφωνούσε ένα κήρυγμα κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας σήμερα, όταν ένας άνδρας κατευθύνθηκε προς εκείνον και τον μαχαίρωσε, σύμφωνα με ένα βίντεο από το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής σύνδεσης στη σελίδα της εκκλησίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγα 24ωρα καθώς επτά νεκροί, ανάμεσά τους και ο δράστης, είναι ο απολογισμός της επίθεσης με μαχαίρι το απόγευμα του Σαββάτου 13/04 σε εμπορικό κέντρο στo Bondi Junction Westfield, στο Σίδνει της Αυστραλίας.


Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button