Τρόπος Ζωής

«Μπήκαν» οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Βαγιαννίδης, δεν παίζει ούτε στις Σέρρες ο Ιωαννίδης – Galaksias Portal News

Μετά το διήμερο ρεπό που πήραν έπειτα απ’ τη νίκη τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-0), οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει του κυριακάτικου (11/2, 17:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο Φατίχ Τερίμ είδε προς ικανοποίησή του, τους Αντράζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Γιώργο Βαγιαννίδη να ξεπερνούν τους μυϊκούς τραυματισμούς τους και να προπονούνται σε φουλ πρόγραμμα, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού για το ματς στις Σέρρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιθέτως ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι διαθέσιμος για τέταρτο σερί παιχνίδι, λόγω των ενοχλήσεων που είχε στο δικέφαλο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, ενώ την προπόνηση παρακολούθησε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος τα είπε για αρκετή ώρα με τον Τερίμ και τους διεθνείς του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button