Τρόπος Ζωής

Μου είπε να χαρώ τη δυστυχία μου, έχει κι αυτό την ομορφιά του – Galaksias Portal News

Για τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες της αλλά και μια συμβουλή που της έδωσε κάποτε η θεία και μέντοράς της μίλησε σήμερα (02.03.2024) η Κατερίνα Λέχου στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού.

«Δεν λέω συχνά μπράβο στον εαυτό μου. Τώρα που οδεύουμε προς το τέλος είναι καλύτερα. Καλό είναι να βλέπεις το λάθος αλλά καλό είναι να μην μαστιγώνεσαι τόσο», είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

«Αποτυχία δεν είναι κάτι που δεν πάει καλά στο κοινό. Όταν κάτι δεν μας προάγει, είναι αποτυχημένο. Εμένα όλα μου τα βήματα για κάποιο λόγο με πήγαιναν μπροστά.

Έχω βάλει και εγώ το χεράκι μου στην επιλογή κάποιων δουλειών που έχω κάνει. Με διαλέγουν αλλά διαλέγω κι εγώ», σημείωσε η ηθοποιός, εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Η Μάγισσα».

  

Η Κατερίνα Λέχου δεν έκρυψε ότι υπήρχαν περίοδοι στη ζωή της που, ενώ τα επαγγελματικά της ήταν πλήρως επιτυχημένα, δεν συνέβαινε το ίδιο και με την προσωπική της ζωή.

«Μου είχε πει η θεία μου που είναι και μέντοράς μου, μια φορά που ήμουν πολύ στενοχωρημένη και δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι μου με τίποτα.

Μου είπε “χαίρου”, να χαρώ δηλαδή τη δυστυχία μου, γιατί και αυτό έχει την ομορφιά του», τόνισε η Κατερίνα Λέχου.

To άρθρο Κατερίνα Λέχου: Μου είπε να χαρώ τη δυστυχία μου, έχει κι αυτό την ομορφιά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button