ΑθλητικάΕνημέρωση

Στην παράταση η πρόκριση των Βάσκων στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας – Galaksias Portal News

Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα έδωσαν μεγάλη “μάχη” στο “Σαν Μαμές” με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, με το ματς να κρίνεται στην παράταση (2-2 η κανονική διάρκεια). Άλλα δυο γκολ πέτυχαν οι Βάσκοι (4-2) για να πάρουν το “εισιτήριο” για τους “4” του Copa del Rey.

Μια ακόμα ματσάρα στο φετινό Κύπελλο Ισπανίας! Η Αθλέτικ Μπιλμπάο «λύγισε» την Μπαρτσελόνα (4-2), σε ματς που κρίθηκε στην παράταση (2-2 το σκορ στο 90λεπτο) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey.

Στα 36 μόλις δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Μπαρτσελόνα, ο Γουρουθέτα έκανε το 1-0 για την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Μπαρτσελόνα, όμως, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή του σκορ πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, μέσα σε λίγα λεπτά. Στο 26’ ο Λεβαντόφσκι έφερε το ματς στα ίσα, για να έρθει στο 32’ ο Γιαμάλ και να δώσει το προβάδισμα στους Καταλανούς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, με την Μπιλμπάο να κάνει το 2-2 με κοντινή κεφαλιά του Σανσέτ (49’). Το 45λεπτο κράτησε τον καλό του ρυθμό, με την Μπαρτσελόνα να χάνει δύο απίθανες ευκαιρίες με τον Γιαμάλ, που σε ισάριθμα τετ α τετ στο 65’ και στο 86’ απέτυχε να σκοράει και να αλλάξει το 2-2 του 90λεπτου.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση, όπου οι Βάσκοι πήραν προβάδισμα στο 105+2 με τον Ινιάκι Γουίλιαμς. Το τελικό 4-2 για την ομάδα του Βαλβέρδε διαμορφώθηκε στο 120+1’ με το τρομερό γκολ -με το εξωτερικό- του Νίκο Γουίλιαμς.

 

To άρθρο Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 4-2: Στην παράταση η πρόκριση των Βάσκων στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button