ΑθλητικάΕνημέρωση

Εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι και δίπλα του είχε ένα όπλο – Galaksias Portal News

Ο σύζυγος της Γαμπριέλα Ουίνδσορ, Τόμας Κίνγκστον, βρέθηκε νεκρός με «τραύμα στο κεφάλι» σε βοηθητικό κτήριο του σπιτιού των γονιών του στο Cotswolds.

Μάλιστα, δίπλα από το πτώμα υπήρχε και ένα όπλο, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 45χρονος άνδρας, εντοπίστηκε νεκρός στην εξοχική έπαυλη της οικογένειάς του, το απόγευμα της Κυριακής (25/2) από τον πατέρα του.

Αστυνομία και γιατροί έσπευσαν στο σημείο, αφού ένα μέλος της οικογένειας έκανε κλήση στο 999.

Σύμφωνα με την αστυνομία, «ο θάνατος του κ. Kingston δεν ήταν ύποπτος».

Η σύζυγος του, Γαμπριέλα απέτισε φόρο τιμής προς τον άτυχο άνδρα, σε μια κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως έναν «εξαιρετικό άνθρωπο που φώτισε τις ζωές όλων όσοι τον γνώριζαν» και χαρακτήρισε τον θάνατό του «μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια».

Η ιατροδικαστής Katy Skerrett είπε: «Έλαβα τα στοιχεία για το τραγικό περιστατικό. Τα οποία είναι τα εξής: Ο Κίνγκστον επισκέφθηκε το σπίτι των γονιών του στο Κότσγουολντς. Στις 25 Φεβρουαρίου 2024 έφαγε μαζί τους μεσημεριανό και μετά ο πατέρας του έβγαλε βόλτα τα σκυλιά. Κατά την επιστροφή του, ο κύριος Κίνγκστον δεν ήταν στο σπίτι και μετά από περίπου 30 λεπτά η μητέρα του πήγε να τον αναζητήσει. Ο πατέρας του έσπασε την πόρτα από το κλειδωμένο κτήριο όταν δεν πήρε απάντηση. Εκεί, βρήκε τον κ. Κίνγκστον νεκρό με τραύμα στο κεφάλι. Στο σημείο βρισκόταν ένα όπλο. Αμέσως, κλήθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι: «Η νεκροψία έγινε από τον Δρ Τζόουνς και δόθηκε προσωρινή αιτία θανάτου ως ο βαρύς τραυματισμός από πυροβολισμό στο κεφάλι».

Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα έστειλαν «τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και τις προσευχές τους» στη λαίδη Γκαμπριέλα, η οποία είναι γνωστή ως Έλλα, αλλά και στους γονείς και τα αδέρφια του νεκρού άνδρα.

Εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ είπε: «Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Τόμας και στέλνουν τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και τις προσευχές τους στην Γκαμπριέλα και σε όλη την οικογένεια Κίνγκστον».

Υπενθυμίζεται ότι, η λαίδη Γκαμπριέλα είναι η δεύτερη ξαδέρφη του Βασιλιά. Και οι δύο είναι δισέγγονα του βασιλιά Γεωργίου Ε’.

Ο Τόμας Κίνγκστον ήταν διευθυντής της Devonport Capital, η οποία ειδικεύεται στην παροχή χρηματοδότησης σε εταιρείες σε «οικονομίες αιχμής».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button