ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για το ντέρμπι της Basket League Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

  • Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr

Η 15η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται σήμερα με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Στις 20:15, στο ΟΑΚΑ, γίνεται το τζάμπολ στο μεγάλο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος και αήττητος και με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. Έχει το αβαντάζ της νίκης του με 12 πόντους διαφορά στο ντέρμπι του πρώτου γύρου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη για να πιάσει στη βαθμολογία τον «αιώνιο» αντίπαλό του. Για να ανέβει στην πρώτη θέση πρέπει να καλύψει και τη διαφορά του πρώτου αγώνα.

Το Pamestoixima.gr έχει σούπερ προσφορά* για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, το οποίο παίζεται με 0% γκανιότα** στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή του.

Επιλογές για πόντους, ασίστ, λάθη, ριμπάουντ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές είναι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται για το ντέρμπι, μεταξύ άλλων για την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το πρώτο τρίποντο, το πρώτο δίποντο, για τους Over/Under πόντους, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τους Over/Under πόντους, το εύρος νίκης, τα Over/Under συνολικά κλεψίματα, κοψίματα, λάθη, ριμπάουντ, φάουλ, τις Over/Under συνολικές ασίστ και πολλά ειδικά στοιχήματα παικτών για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, κλπ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις*:

  • Πρώτος Σκόρερ Κώστας Σλούκας
  • Νικητής Αγώνα Παναθηναϊκός & Πρώτος Σκόρερ Ντίνος Μήτογλου

Τριπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση

Στο Pamestoixima.gr ζεις τις κορυφαίες διοργανώσεις στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ τριπλή προσφορά*. Δωρεάν, χωρίς κατάθεση, για όλους!

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button