Τρόπος Ζωής

Ξύπνησα ένα πρωί και απλά δεν άκουγα από το ένα αυτί – Galaksias Portal News

Για τις περιπέτειες με την υγεία της αλλά και την την πιο δύσκολη τηλεοπτικά στιγμή στο «Πάμε Δανάη» μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη στην κάμερα του Happy Day.

«Με βρήκε η γρίπη Α στο εξωτερικό, την πέρασα πάρα πολύ βαριά, πολύ επώδυνα συμπτώματα. Αναγκάστηκα να πάω στα επείγοντα σε μία μικρή επαρχία της Γαλλίας, δεν με αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε», είπε αρχική η Δέσποινα Καμπούρη και συμπλήρωσε ότι «δεν περνάω και πολύ καλά με την υγεία μου το τελευταίο τετράμηνο γενικά».

Αποκάλυψε επίσης ότι «ξύπνησα ένα πρωί και απλά δεν άκουγα από το ένα αυτί. Ήταν αποτέλεσμα του Covid που πέρασα, λέγεται “ξαφνική βαρηκοΐα”. Πανικοβλήθηκα, έκλαιγα κάθε μέρα, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι θα ζω έτσι από δω και πέρα.

Ευτυχώς η ακοή μου επανήλθε στο 95%, αν και οι αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικές», περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Δέσποινα Καμπούρη.

  

Για το «Πάμε Δανάη» και το τηλεοπτικό της μέλλον, η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Θεωρώ ότι το “Πάμε Δανάη” ήταν η ιδανική συνθήκη για την επιστροφή μου στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια. Βρέθηκα με ανθρώπους που εκτιμώ πάρα πολύ, δέσαμε πολύ γρήγορα. Τελειώνει φέτος το συμβόλαιο αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα κάποια συζήτηση με το κανάλι».

  

«Μία δύσκολη τηλεοπτική στιγμή στον αέρα του “Πάμε Δανάη” ήταν όταν πήραμε τηλέφωνο τον Γιώργο Παπαδάκη. Εκείνος όμως δεν ήταν καλά, δεν του άρεσε και δεν το αντιμετώπισε με χιούμορ. Αισθάνθηκα λίγο άβολα, ήταν κάτι που μάλλον δεν έπρεπε να είχε συμβεί.

  

Συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές. Δεν μιλήσαμε, του έστειλα ένα μήνυμα και πιστεύω ότι το διάβασε», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

To άρθρο Δέσποινα Καμπούρη: Ξύπνησα ένα πρωί και απλά δεν άκουγα από το ένα αυτί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button