Τρόπος Ζωής

Πώς θα κυλήσει ο Απρίλιος για όλα τα ζώδια – Galaksias Portal News

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας τον Απρίλιο 2024. Πώς θα είναι ο μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου θα νιώθεις μια έλξη από το να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές και να κατανοήσεις τα ανείπωτα λόγια. Έχεις μια ερευνητική διάθεση κι αυτό χρειάζεται και την αντίστοιχη προσοχή. Μερικές φορές αξίζει να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου και να την ακολουθήσεις, αντί να ψιλοκοσκινίζεις και την παραμικρή αλληλεπίδραση.

Στις 19 ξεκινά η δική σου περίοδος, με τον Ήλιο να μετακομίζει στο δικό σου ζώδιο. Έτσι μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες άβολες προσαρμογές στον τομέα της εργασίας σου. Αν και αυτό μπορεί να το βιώσεις λίγο απογοητευτικά, να είσαι βέβαιη ότι θα φέρει ανάπτυξη. Αντιμετώπισε τις αλλαγές κατά μέτωπο και κάνε αλλαγές όπου κρίνεις ότι χρειάζεται.

Δίδυμοι: Οι παρεξηγήσεις είναι πολλές αυτό το μήνα και θα αντιμετωπίσεις αυτό το γνωστό συναισθηματικό hangover. Σκέψου που μπορεί να κρύβονται οι δικές σου ευθύνες και τι ρόλο έπαιξαν σε αυτές τις λανθασμένες επικοινωνίες που σε έφερα σ’ αυτή τη θέση. Εστίασε σ’ αυτό και λάβε υπόψη τα συναισθήματα των άλλων, πριν προχωρήσεις προς την επίλυση ή τη λήψη σκληρών αποφάσεων.

Ο Απρίλιος ωστόσο θα είναι ένας καλός μήνας για να επιλύσεις τυχόν εσωτερικά εμπόδια για τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Υπάρχει λόγος που δεν προχωράς και δεν προωθείς τα σχέδια σου; Μήπως φοβάσαι την αποτυχία; Βάλε ως προτεραιότητα να αναλογιστείς τις φιλοδοξίες σου και το τι σε κρατά πίσω. Μόλις αποκτήσεις αυτή τη σαφήνεια θα καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά.

Καρκίνος: Αυτός είναι ένας καλός μήνας για να σκεφτείς την καριέρα σου. Με τον ανάδρομο Ερμή από την 1η του μήνα να ανακινεί τα πράγματα στον ηλιακό 10ο οίκο σου, αυτόν της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου θα πρέπει να σκεφτείς πως θέλεις να σε αντιλαμβάνονται οι άλλοι ή ποιες εργασίες θέλεις και συμφωνείς να κάνεις. Προετοιμάσου για μια αλλαγή ή πρόοδο στην καριέρα σου κατά τη διάρκεια της Ηλιακής έκλειψης στις 8.

Είναι καθαρά στο χέρι σου να αποφασίσεις εάν αυτή η αλλαγή θα είναι θετική ή αρνητική. Όλος αυτός ο προβληματισμός να είσαι σίγουρη ότι αξίζει τον κόπο, επιτρέποντας σου να απολαύσεις τους καρπούς της διανοητικής σου εργασίας. Μείνε ήρεμη και πιστή στον εαυτό σου.

Λέων: Αυτός ο μήνας θα είναι ένα πραγματικό ταξίδι αυτό-ανακάλυψης. Έχεις βασιστεί στη πάντα αισιόδοξη διάθεση σου για να συνεχίζεις να μετακινείς βουνά, αλλά η ενέργεια σου έχει αρχίσει να εξαντλείται, γι’ αυτό και θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για ευχάριστες στιγμές και ξεκούραση.

Στηρίξου σ’ αυτή την επιθυμία σου να προχωρήσεις βαθιά μέσα σου, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο και απογοητευτικό στην αρχή, αλλά τόσο ευεργετικό μακροπρόθεσμα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 8 θα το αυξήσει αυτό, ανακαλύπτοντας μερικές πληγές που δεν έχουν ακόμη επουλωθεί πλήρως. Μπορεί να λες στον εαυτό σου ότι αυτά τα ζητήματα έχουν ήδη αντιμετωπιστεί και επιλυθεί, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα κυλήσει ο Απρίλιος για όλα τα ζώδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button