Υγεία & Διατροφή

«Πράσινη» μετακίνηση: Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα με τον γενικό διευθυντή Ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ Κ.Κοφινά

Οι εξελίξεις και οι τάσεις στην ηλεκτροκίνηση αποτέλεσαν το βασικό θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνάντησης του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, με τον γενικό διευθυντή Ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ Blue, Κυριάκο Κοφινά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Σεπτέμβρη 2022, στο πλαίσιο συμμετοχής της εταιρείας στην έκθεση για την “πράσινη” μετακίνηση «Mobility», στην Αθήνα.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε το μέλλον μετακινήσεων, το δίκτυο των προσβάσιμων φορτιστών και οι τελευταίες τάσεις στην ηλεκτροκίνηση. Επιπλέον, συζητήθηκε η διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και της ΔΕΗ Blue.

Σημειώνεται, ότι ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με την εταιρεία έχει ήδη εγκαταστήσει σταθμούς φόρτισης σε δύο σημεία της Κοζάνης (Δημοτικός Κήπος & Δημοτικό Πάρκινγκ), οι οποίοι αναμένεται να λειτουργήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger