ΑθλητικάΕνημέρωση

«Οι αγώνες των πέντε πρώτων ομάδων στα πλέι οφ να γίνονται με ξένους διαιτητές»

Ο Παναθηναϊκός πήρε θέση σχετικά με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στον αγώνα ΑΕΚ – Άρης για τα πλέι οφ της Super League, με τους «πράσινους» να εκφράζουν την αντίθεση τους.

Ο Παναθηναϊκός θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με το γεγονός πως η αναμέτρηση ΑΕΚ – Άρης για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League θα γίνει με Έλληνα διαιτητή, με το «τριφύλλι» να τονίζει πως στα παιχνίδια μεταξύ των πέντε πρώτων ομάδων της Super League, πρέπει να γίνονται αποκλειστικά με ξένους.

Με αυτό τον τρόπο οι «πράσινοι» εξέφρασαν την αντίθεση τους με τον ορισμό, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι συνιστά έκπληξη η εν λόγω απόφαση.

«Είναι σε όλους γνωστή η συμφωνία για τη διεξαγωγή τόσο των κρίσιμων αγώνων της κανονικής διάρκειας όσο – και ειδικότερα – αυτών των playoffs με την παρουσία ξένων διαιτητών.

Με έκπληξη παρατηρήσαμε το αίτημα από μία ομάδα και την μεταγενέστερη συναίνεση της δεύτερης ομάδας, ώστε να παίξουν με Έλληνες διαιτητές τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Είναι αυτονόητο πως κάθε αγώνας δεν αφορά μόνο τις διαγωνιζόμενες ομάδες, αλλά επηρεάζει άμεσα και τους συνδιεκδικητές τους και την εν γένει εξέλιξη των playoffs, άρα και του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου θεωρούμε επιβεβλημένο όλοι οι αγώνες μεταξύ των πρώτων πέντε ομάδων να διεξαχθούν με ξένους διαιτητές, σύμφωνα και με την ισχύουσα δεσμευτική συμφωνία» αναφέρει η τοποθέτηση του Παναθηναϊκού.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button