ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Κώστας Σλούκας αποθεώθηκε από τους φίλους του «τριφυλλιού» – Galaksias Portal News

Ο Κώστας Σλούκας γνώρισε την αποθέωση μετά την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να υποκλίνεται στον κόσμο της ομάδας.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στη νίκη με 89-81 απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την 31η αγωνιστική της Euroleague, με τον 34χρονο μπασκετμπολίστα να αποθεώνεται από το κοινό του ΟΑΚΑ για την παρουσία του στο παιχνίδι.

Ο ίδιος μάλιστα υποκλίθηκε προς το μέρος των οπαδών του «τριφυλλιού» θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους ευχαριστήσει για την στήριξη τους προς την ομάδα και φυσικά τον ίδιο.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Σλούκας υπογράμμισε πως είναι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και την εμφάνιση, ενώ δεν δίστασε να αφιερώσει την τεράστια νίκη ενάντια στην Μπαρτσελόνα στους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά τα λόγια του

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάλαβαν (σ.σ. οι φίλαθλοι) ότι έδωσα τα πάντα για την ομάδα.

Πάντα δίνω το 100% για το καλό της ομάδας, παρά τα όποια λάθη μπορεί να κάνω. Ονειρευόμαστε να πάμε στο Final Four και με τους συμπαίκτες μου θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Αφιερώνουμε τη νίκη στους φιλάθλους που μας έδωσαν ώθηση και άσκησαν πίεση στην Μπαρτσελόνα, η οποία είναι μια πολύ επιθετική ομάδα. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και με τους φιλάθλους και την καλή άμυνα κρίναμε το παιχνίδι υπέρ μας.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλή άμυνα, αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε σημαντικά καλάθια και τα καταφέραμε.

Ύστερα από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό είπαμε ότι είχαμε πέντε τελικούς. Πήραμε τους δύο μέχρι στιγμής και συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα περίεργο παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα και μετά την Μπολόνια για άλλον έναν τελικό».

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Ο Κώστας Σλούκας αποθεώθηκε από τους φίλους του «τριφυλλιού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button