Υγεία & Διατροφή

Στην Δικαιοσύνη κατά του Πάνου Βλάχου για τον στίχο «σε σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» – Galaksias Portal News

Στη Δικαιοσύνη δήλωσε πως θα καταφύγει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε για την επιλογή του να παραφράσει τους στίχους του τραγουδιού «τούτοι οι μπάτσοι που ‘ρθαν τώρα».

Ο ηθοποιός τραγουδούσε επί σκηνής τον στίχο «μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε» με τον δημοσιογράφο να απαντά το πρωί της Δευτέρας και να δηλώνει πως θα στραφεί νομικά κατά του καλλιτέχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης» ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε.

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν, και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της Ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;» είπε ο δημοσιογράφος.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Τι Δηλαδή να μας σκοτώσουν; Και αυτό λέγεται χιούμορ;»

Ο στίχος προκάλεσε την οργή και του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: https://vm.tiktok.com/ZGeBXN5np/ δηλαδή «να μας βάλουν εμένα και τον @ArisPortosalte σε ένα σάκο…» δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!»

Η ανάρτηση του Πάνου Βλάχου

Από την πλευρά του ο Πάνος Βλάχος απάντησε στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μέσω ανάρτησης στα social media. Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης ανέφερε:

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button