Υγεία & Διατροφή

Oι υποψηφιότητες του Rock and Roll Hall of Fame για το 2024 – Galaksias Portal News

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα 15 υποψηφίων που διεκδικούν μία θέση στο «Rock and Roll Hall of Fame» για το 2024.

Η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey), η Σερ (Cher), ο Όζι Όσμπορν (Ozzy Osbourne), ο Πίτερ Φράμπτον (Peter Frampton) είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που βρίσκονται στη λίστα για πρώτη φορά, μαζί με την Σινέντ Ο’ Κόνορ (Sinéad O’Connor) που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο, σε ηλικία 56 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, οι Foreigner, Kool & the Gang, Oasis μαζί με τους Λένι Κράβιτζ (Lenny Kravitz) και Sade.

Είναι η δεύτερη υποψηφιότητα για τους Mary J. Blige, Eric B. & Rakim, Jane’s Addiction και Dave Matthews Band και η τρίτη φορά για το ραπ γκρουπ από το Κουίνς, A Tribe Called Quest που συμπληρώνει την λίστα.

«Αυτή η αξιοσημείωτη λίστα υποψηφίων αντικατοπτρίζει τους διαφορετικούς καλλιτέχνες και τη μουσική που το Rock and Roll Hall of Fame τιμά και γιορτάζει», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Rock & Roll Hall of Fame Foundation, Τζον Σάικς (John Sykes).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συνεχίζοντας στο πνεύμα του αληθινού Rock & Roll, αυτοί οι καλλιτέχνες δημιούργησαν τους δικούς τους ήχους που επηρέασαν γενιές και αμέτρητους άλλους που ακολούθησαν τα βήματά τους».

Σύμφωνα με το Βillboard, ο Όζι Όσμπορν ,ο οποίος κέρδισε την πρώτη του υποψηφιότητα ως σόλο καλλιτέχνης, έχει ήδη ενταχθεί στο Rock and Roll Hall of Fame, ως μέλος των Black Sabbath το 2006.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button