Τρόπος Ζωής

Έρχεται ταινία «Μπομπ ο Μάστορας» από τη Mattel με παραγωγό την Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Μπομπ ο Μάστορας είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, καθώς η εταιρεία-κολοσσός στη βιομηχανία παιχνιδιών, η Mattel, ετοιμάζει μια ταινία για τον αγαπημένο πολυτεχνίτη των μικρών παιδιών, μετά την τεράστια επιτυχία της Barbie, με παραγωγό την Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο πρωταγωνιστής του «In the Heights», Άντονι Ράμος, θα δανείσει την φωνή του στον Μπομπ τον Μάστορα. Η ταινία της Mattel θα έχει σενάριο του Φελίπε Βάργκας και θα ακολουθεί τον μικρό ήρωα στο Πουέρτο Ρίκο, εκεί όπου πρόκειται να αναλάβει μια μεγάλη κατασκευαστική δουλειά.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, οι μικροί θεατές θα τον δουν «να ασχολείται και με άλλα θέματα που επηρεάζουν το νησί και να ψάχνει το πραγματικό νόημα του επαγγέλματός του. Το ταξίδι του Μπομπ θα γιορτάσει τις ζωντανές και πολύχρωμες υφές των λατινικών εθνών της Καραϊβικής και των ανθρώπων τους».

Ο Ράμος, ο οποίος αναλαμβάνει και μέρος της παραγωγής πλάι στη Τζένιφερ Λόπεζ, δήλωσε ότι η ταινία μεταφέρει ένα «σημαντικό μήνυμα», αποκαλύπτοντας ότι στοιχεία της είναι εμπνευσμένα από την ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος ήρωας του Κιθ Τσάπμαν έκανε το ντεμπούτο πριν από 25 χρόνια στο βρετανικό CBBC με την φωνή του Νιλ Μόρισεϊ.

Όπως αναφέρει το Variety, η «Barbie» η πρώτη παραγωγή της Mattel στους κινηματογράφους, η οποία διανεμήθηκε από τη Warner Bros. απέφερε συνολικά 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έλαβε πρόσφατα 8 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης αυτής στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Έρχεται ταινία «Μπομπ ο Μάστορας» από τη Mattel με παραγωγό την Τζένιφερ Λόπεζ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button