ΕνημέρωσηΟικονομία

Σκότωσε και τεμάχισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του – Galaksias Portal News

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο από τη φρικτή δολοφονία ενός άνδρα στα Τρίκαλα Θεσσαλίας από τον ίδιο του τον γιο. Ο 46χρονος δράστης διαμέλισε τον 77χρονο πατέρα του με αλυσοπρίονο ύστερα από έναν διαπληκτισμό που σημειώθηκε μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ο πατροκτόνος επικαλείται σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για να δικαιολογήσει τη δολοφονία που διέπραξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 46χρονος κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, ομολογώντας τα όσα είχαν συμβεί λίγες ώρες νωρίτερα, μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε μαζί με τον πατέρα του. Όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ άνδρες της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες. Δεν αποκλείεται όσα συνέβησαν να συνέβησαν ακόμα και 48 ώρες πριν.

Ο ίδιος είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους. Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 77χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ελάτε να με πάρετε, σκότωσα τον πατέρα μου»

Ο δράστης που ονομάζεται Κ.Δ. (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή της «Ζούγκλας»), τα ξημερώματα του Σαββάτου, 17 Φεβρουαρίου, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε πως σκότωσε τον πατέρα του.  Στη συνέχεια ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο.

«Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ελάτε να με πάρετε. Σκότωσα τον πατέρα μου». Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του πατροκτόνου στο τηλεφώνημα.

 

Η βιοτεχνία που διατηρούν (φωτογραφία: trikalavoice.gr)

Το σημείο όπου έγινε το έγκλημα παραμένει αποκλεισμένο, ενώ ο ιατροδικαστής  που βρίσκεται εκεί θα ρίξει περισσότερο φως στις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του άτυχου 77χρονου.

«Ήταν μια τυπική οικογένεια. Ήρεμη, δεν έδινε δικαιώματα και δεν τραβούσε την προσοχή. Ο δράστης ήταν μοναχοπαίδι. Είμαι σε σοκ δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανε. Πριν το φονικό είχαν καβγά. Τους άκουσα να μαλώνουν» σημειώνει μάρτυρας, μιλώντας στο ThessToday. «Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι θα τον σκότωνε. Σήμερα ειδοποίησε τις αρχές και κάλεσε και το ΕΚΑΒ γιατί αυτοτραυματίστηκε», περιγράφει ο ίδιος εμφανώς συγκλονισμένος.

Ο δράστης του φονικού

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button