ΑθλητικάΕνημέρωση

Άρης – Παναθηναϊκός LIVE για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League

Άρης και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο “Κλ. Βικελίδης” για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Πρόβα τελικού Κυπέλλου θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο βαθμολογία, μιας και οι πράσινοι κυνηγούν το πρωτάθλημα, ενώ οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ότι θα τερματίσουν δεδομένα στην πέμπτη θέση.

Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι θέλουν τη νίκη για να δείξουν τα… δόντια τους στο “τριφύλλι” πριν τη μεταξύ τους μάχη για το Κύπελλο, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνει το διπλό που θα τον διατηρήσει στον κόλπο του τίτλου.

Παρακολουθήστε LIVE το Άρης – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

Η προαναγγελία του Άρης – Παναθηναϊκός από τη Super League

Οι δύο ομάδες πήραν από μια νίκη στην έδρα τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η επικράτηση του Άρη στον Α’ Γύρο έσπασε ένα σερί που είχε δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός με πέντε νίκες και δύο ισοπαλία σε επτά ματς και στις δύο έδρες.

Υπάρχουν δέκα αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχουν ολοκληρωθεί χωρίς γκολ με γηπεδούχο τον Άρη.

Η νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 είναι το πιο συχνό σκορ με έντεκα εμφανίσεις. Το συνηθισμένο σκορ στις νίκες του Άρη είναι το 2-1, αποτέλεσμα με το οποίο έκανε τις δύο πρώτες του επί των Πρασίνων και στη συνέχεια έφτασε τις επτά με αυτό το σκορ.

Στη σειρά των Stoiximan Super League Playoffs των τεσσάρων τελευταίων χρόνων ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηττηθεί στις επισκέψεις του στην έδρα του Άρη, όπου δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ. Υπάρχουν δύο λευκές ισοπαλίες και δύο νίκες των Πρασίνων με 1-0.

Ο Άρης έχει μια νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού, ενώ υπάρχει μια ισοπαλία (1-1) και δύο νίκες των Πρασίνων.

64 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

21 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

19 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

24 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 61-66

To άρθρο Άρης – Παναθηναϊκός LIVE για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button